Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam;) Poszukuje filmu niestety nie za bardzo pamiętam z jakiego roku był na pewno sprzed 2000. Fim widziałem dość dawno temu jeszcze jak byłem mały i dobrze go wspominam dlatego zależy mi na szybkiej odpowiedzi.A więc z tego co pamiętam ogólnie rozchodziło się o to ,że pewien gościu prawdopodobnie około 20 lat...

Podajcie tytuły najbardziej brtualnych filmów, jakie widzieliście, zarówno starych, jak i tych nowszych.

Potrzebuję pomocy w odnalezieniu pewnego filmu, niestety nie pamiętam zbyt wielu
szczegółów. Mianowicie, film opowiadał o bardzo cenionym kucharzu, z tego co pamiętam
ludzie płacili grube pieniądze, żeby zjeść przygotowaną przez niego kolację. W filmie
pojawiły się (chyba) dwie postacie: matka z córką. Pamiętam...

więcej

Jak w temacie, czy znacie jakieś filmy podobne do "Więcej czadu" czy "Radio na fali". Najlepiej coś o
prowadzeniu audycji itp.
Z góry dziękuję.

Cześć; jedyne co pamiętam, to ze dziewczyna poznaje faceta i prosi go o pomoc, mowiac ze w jakiejs wiosce mieszkańcy składają ofiary z ludzi jakiemuś bogowi, chyba mu mowi ze tam sa jej przyjaciele albo cos w tym rodzaju; gosc stara się jej pomóc. Jednak pod koniec okazuje sieę, ze to wlasnie on padl ofiara klamstwa i...

więcej

Szukam filmu który kiedyś widziałem w telewizji. Nie pamiętam jacy aktorzy tam grali, ale
opis leciał jakoś tak: "Mężczyzna zostaje zaproszony na wywiad do radia w celu
ośmieszenia go publicznie, ale gdy opowiada swoją historie zaczyna chwytać słuchaczy za
serca" To był dość stary film.

szukam filmów o tematyce spisków rządowych, czyli o '' ludziach w garniturach''. cos w
stylu skazanego na smierc tylko ze film a nie serial.

Jest to film który głęboko wnika do ludzkiej psychiki i jestem pewien że ... że ten duch zostawiał znak ryby na drzwiach tyle pamiętam z tego filmu proszę o pomoc

Chodzi mi o motyw niespokojnego ducha, który nie może przejsć na drugą stronę, bo został skrzywdzony i próbóje nawiązać kontakt i/lub mści się na swoich oprawcach. Podobny motyw jak z filmów "Co kryje prawda", "Widmo".

witam poszukuje filmu ,gdzie akcja toczy sie w odległym lesie iona jest tam prawdopodobnie straznikiem lesnym ,albo cos podobnego i w takim domku tak jakby na palach ma swoje lokum i w pewnym momencie jakby cos dziwnego latajacego atakuje ja.