Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam poszukuje filmu ,gdzie akcja toczy sie w odległym lesie iona jest tam prawdopodobnie straznikiem lesnym ,albo cos podobnego i w takim domku tak jakby na palach ma swoje lokum i w pewnym momencie jakby cos dziwnego latajacego atakuje ja.

W jakich miejscach dokładnie, w Wielkiej Brytanii, kręcono Pianistę? Proszę o szybką
odpowiedź, z góry dziękuję.

szukam filmów głownie przygodowych/komedie bardzo proszę bo nic mi nie przychodzi do
głowy :c

Nie mogę pozbyć się wspomnienia filmu, a równocześnie nie pamiętam tytułu. To był film kostiumowy. Mam wrażenie, że akcja działa się w latach 30-tych XX wieku. Były to wyższe sfery, a panienka z dobrego domu kręciła z chłopakiem nie z tej sfery. Była w ciąży i ktoś ją zamordował. Podejrzenie padło na tego chłopaka....

Witam.Podajcie mi kilka tytułów II wojny światowej oprócz:
Szeregowiec Ryan, Wróg u Bram, O jeden most za daleko, Na tyłach wroga, Pianista, Bitwa o Midway i Cienka czerwona linia. :)

Witam
Kiedyś oglądałem film i nie mogę sobie przypomnieć tytułu:
a mianowicie główny bohater odziedzicza w spadku fortune ale dostanie ja dopiero jesli w ciągu chyba miesiąca wyda jej równowartość.

Bardzo dobry film
Proszę o pomoc jaki to tytuł

Na pewno nie jest to Miliony Brewstera

Cześć, kiedyś widziałem film o dwóch kumplach, którzy znaleźli tzw magiczne zioło
(marihuana). Nie były one zwykłe ponieważ po zapaleniu, ludzie chcieli uprawiać miłość.
Pamiętam że jechali oni to malibu na jakąś impreze. Szukam tytułu tego filmu, za wszelką
pomoc serdecznie podziękuję :)

Szukam filmów o kimś rozpieszczonym, dostającym kasę na wszystko od rodziców. Ta osobie zażyczy sobie najnowszego iphona, rower drogi lub komputer i rodzice kupią, aż pewnego dnia coś się sypie, jakieś nieszczęście spotyka rodziców, np. rodzice tej osoby mają wypadek samochodowy, a sprawcą wypadku niech np. będzie...

gdzie dowiedzieć się czegoś o tej grze,proszę o pomoc,dziękuje

"Tajemnicze Złote miasta" były moją ulubioną kreskówką w dzieciństwie, zawsze chciałem
abo ktoś zechciał zrobić pełnometrażowy film aktorski, okazuje się że może jednak to się
stanie, mam nadzieje tylko że to nie są jakieś jaja.

http://www.youtube.com/watch?v=umTEKOmhMeE
http://mcg-themovie.com/