Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Oglądałem ten film kilka lat temu i nie pamiętam jaki ma tytuł
film był o milionerze który dowiaduje się że za swoje przekręty pójdzie do więzienia lecz
przed wykonaniem kary ma pół roku aby pomagać jakim dzieciom czy coś ale to go nie
interesuje pewnego wieczora gdy wyrzucono go ze szkoły sztuki walk...

więcej

Cześć! Pamiętam, że oglądałam ten film późną porą na polsacie... kilkanaście lat temu!
Teraz go szukam. Film był czarno-biały, główną rolę grał w nim młody Leslie Nielsen, był
tam detektywem. Film zaczynał się w jego biurze bodajże, pamiętam żaluzje. Przyszła do
niego jakaś kobieta i zleciła mu śledztwo, potem...

więcej

Witam szukam pewnego filmu leciał kiedyś na Polsacie nie pamiętam za wiele ale wiem że to nie Boski Żigolo ani American Pie.

Tan było coś ze z początku filmu typ oglądał mecz a taka blondynka mu loda robiła.Potem ktoś go nakrył ogólnie w filmie co chwile był sex.Nie pamiętam wszystkiego ale wiem ze oglądałem go na...

więcej

Pomóżcie. Z 15 lat temu widziałam film. Do dziś nie dowiedziałam się co to za film.

Pamiętam tylko treść:
Czasy Ku Klux Klanu, mała blond dziewczynka ucieka za czarnym służącym swojej
rodziny, widzi, że go powieszono.
Łapie ją zatem kolo z KKK i próbuje utopić. Dziewcze przeżyło, ale nie rozmawia z nikim....

użytkownik usunięty

Witam. Czy ktoś ma może jakieś informacje o tym filmie, czy będzie wydany również w Polsce, czy jest to produkcja wschodnia (swoją drogą dobrze się prezentującą), bo zupełnie nie orientuje się o rynku filmów animowanych za Bugiem, a na filmwebie niestety nic. W internecie tylko po rosyjsku, ale od nadmiaru cyrylicy aż...

więcej

Wie ktoś z was jak się nazywa film(być może to był melodramat, nie wiem)o młodym
mężczyźnie, który zakochał się w starszej kobiecie? Pod koniec się rozstali, ale końcowy
fragment pokazał co innego.

W jakim to było filmie, mianowicie jakiś koleś miał mieć wolną chatę i swoją radość argumentował w sposób: "w koncu bede mogl bez skrępowania chodzic po domu nago, pić mleko prosto z kartonu" ?

film opowiada o 4 albo 5 ludzi ktozy maja moce chinczyk zatrzymuje czas albo lewituje ich
zycia sie krzyżuja chyba :D

Szukam filmu, w którym facet umarł śmiercią kliniczną i po tym incydencie widzi duchy, które proszą go o pomoc. Zakochuje się w wdowie po duchu, który prosi go aby przeprosił jego żonę. Film leciał z miesiąc temu na TVN.

czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytania dotyczące tej gry,bardzo prosze