Szukam filmu horroru z lat około 2005-2007 Film oglądałem gdzieś w tych latach na tvp 1 około
godziny 21 film opowidał o jakiejś rodzinie którzy mieszkali w domu na pozór normalnym po jakimś
czasie kobieta z tego domu otworzyła pomieszczenie chyba na strychu i wypuściła jakiegoś ducha
pamiętam że ten duch zostawiał...
Kilka lat temu widzialem na polsacie fragment filmu w ktorym w jakims sklepie albo czym
takim zostaja wzieci zakladnicy. Film jak wiele innych ale w tym przypadku zakladnikom
zalozono kamizelki z materialami wybuchowymi i metalowym kulkami. Po wyprowadzeniu
kilku zakladnikow porywacze wysadza ich w...
jak w temacie poszukuje filmu z jak 80, chyba z 89 ale pewien nie jestem.
Ogladalem go jako dzieciak, wiec pamietam tylko fragmenty.
Było 2 facetow i oni zmieniali sie w cos, jeden w swinio czlowieka czy cos podobnego. Pili
chyba jakas miksture zeby sie zmienic, i ten jeden scigal drugiego bo tez chcial sie...
Witajcie. ;) Mam pytanie do maniaków filmowych. Czy znacie jakieś filmy lub seriale, w
których wystąpiły jakieś ciekawe spory, kłótnie, debaty?
Muszę napisać na zajęcia esej z analizą retoryczną wybranego sporu w debacie
publicznej, filmie, serialu lub literaturze. Poszukuję inspiracji. Zależy mi, by spór był...
Witam.
Zwracam się do was z prośbą o pomoc ponieważ nie moge sobie przypomnieć tytułu
filmu.
Film opowiada bodajże o 4 rodzinach(nie jestem pewien co do liczby) z jakiegos
miasteczka których członkowie są obdarzeni nadnaturalnymi mocami. Do 18 urodzin
mogą oni używac mocy bez konsekwencji natomiast po...
Witam,
Szukam filmu produkcja chyba 2013 lub 2012; akcja zaczyna się w pokoju hotelowym;
główny bohater twierdzi, że ktoś idzie go zabić. Potem akcja chyba cofa się w czasie, facet
chce popełnić samobójstwo. A cała rzecz to odwrócenie uwagi od napadu. Jaki tytuł?
Filmy klasy Z (lub też jak mawia moja znajoma klasy Ż - od żałosne) są zjawiskiem specyficznym, acz powszechnym. Jaki był zamysł tworzenia pierwszych pozycji tego typu, czy twórcami kierowały względy finansowe, czy może był to jeden wielki żart - tego pozostaje nam się jedynie domyślać. Nie zmienia to faktu, że obecnie...
więcej
Tak jak w temacie, niektórzy dystrybutorzy, a zwłaszcza Disney nie dają widzom wyboru
pomiędzy 2D i 3D wpuszczając do kin tylko wersje trójwymiarowe.
Obszerniejszy opis tego problemu znajdziecie w opisie petycji, więc zachęcam do
zapoznania się z nią i do...