Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzalem obydwie czesci. Pod rzad. Mam wrazenie ze ktos mnie chcial mocno
wkurzyc tymi dwoma czesciami, ale to na osobny temat.

Czego w tym filmie nie rozumiem.
Czemu znowu (tak = znowu) nie ma zadnych zaleznosci pomiedzy stopniem i
wydawaniem rozkazow. Znowu mamy system typu:
- To rozkaz!
- Nic mnie to...

więcej

Szukam filmu azjatyckiego. Ale nie pamiętam tytułu :(
Film zaczyna się gdy chłopiec trafia do pielegniarki. Spotyka tam dziewczyne mówie że
widzi duchy. Ta chce je zobaczyć, chłopak pokazuje jej duchy ale sam ledwo uchodzi z
życiem. To sprawia że jest lekko opozniony. Akcja przenosi się kilka lat do przodu do...

nie pamiętam za bardzo fabuły..
jedyny obraz jaki przychodzi mi do głowy, to rozbójnik który próbuje zdobyć zamek różnymi
sposobami. dość długo próbuje to zrobić bo zaznaczone są zmieniające się pory roku.

pamiętam, że występowała tam osoba cyrulika. rzecz działa się w XVII - XVIII w.
rok produkcji??? powiedziałbym,...

więcej

Szukam filmu prawdopodobnie z lat 80-tych. Fabuła mniej więcej taka. Rodzina żyjąca w Japoni po masakrze członków rodziny przez ninja przeprowadza się do USA. W filmie głównie chodzi o przemyt narkotyków w porcelanowych japońskich lalkach.

Jeśli ktoś wie co to za film to proszę o pomoc

Pozdrawiam :)

Szukam filmów tego typu.

Znalazłem kilka fajnych w tym temacie.

http://www.filmweb.pl/forum/filmy/filmy+o+podziemnej+Polsce,1403556

może ktoś poleci coś jeszcze

Szukam filmu z dzieciństwa. Nie pamiętam go za dobrze. Jedyne co kojarzę:
- bohater malował obrazy
- spotkał miłość/przyjaciółkę z dzieciństwa
- ale im nie wyszło, czy coś
Pamiętam taki moment, jak ona była w samolocie (chyba) i on krzyczał "Już nie musisz się mnie wstydzić/. Jestem bogaty". Pomocy ;_;

Witam poszukuje horroru . Widziałem go kilka lat temu ale mam w głowie tylko jedną
scenkę Możliwe ze działa sie w pokoju który był cały umalowany na biało A mianowicie była
jakaś laska która leżała naga w wannie w jacyś goscie przyniesli inna nagą dziewczyne i
zawiesili ja nad tą w wannie. A ta z koleji czyms w...

więcej

Witam, poszukuje filmu w którym by móc zostac pełnoprawnym obywatelem trzeba np. odbyc służbe wojskową. Z fabuły pamietam ze grupa studentów albo nastolatkow konczacych szkole zapisala sie do wojska by zdobyc to obywatelstwo. Jest to oczywiscie film SCI-FI i trwa wojna miedzy ludzkoscia a kosmitami. Film jest dosyc...

Witam wszystkich serdecznie. Jako że dla większości z was filmy to pasja, więc pozwolę wasze szanowne grono zapytać o coś . Pewnie wyda wam się to śmieszne a bo macie państwo rozległą wiedzę . Szukam tytułu filmu. Film to była raczej komedia wiem ze główny bohater o ile pamiętam . Chodziło o wybory chyba na...

więcej

chodzi mi o filmy w których główni bohaterowie się przeprowadzają albo gdzie dziewczyny
maja taki silny charakter coś jak ~spadaj lub twarda laska PROSZĘ