Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w którym po koncercie czarnoskóry chłopak gubi telefon swojego przyjaciela piosenkarza i
znajduje go dziewczyna, która z jego pomocą zmienia jego życie: wiesz wybiera za niego co
ma zrobić w życiu gwiazdy jak zmiana fryzury czy garderoby. Pamiętam też coś w style, że
dziewczyna broniła jakiegoś starego domu, w...

więcej

Witam serdecznie społeczność :)

Mam niemały problem z przypomnieniem sobie nazwy jednego filmu. Fabułę
pamiętam, lecz sam tytuł jest gdzieś zakorzeniony w mojej głowie.

Produkcja jak się nie mylę jest pochodzi z USA i jest to film z lat 2010-2013 jak się nie
mylę.

Główny aktor jest świadkiem koronnym w...

więcej

szukam filmów w których matka zmusza córkę do prostytucji

Jakie znacie podobne filmy do dziewczyna w 3d

kto to taki? miejsce zamieszkania: nowy york, lat 74? kto zgadnie zadaje kolejną zagadkę.

Szukam filmu (chyba francuski) którego akcja toczy się w szpitalu. Pracuje tam lekarz (nazywał się chyba "Philippe" lub podobnie), który ma mroczną tajemnice. Na nocnych dyżurach podaje pacjentkom środki usypiające i je wykorzystuje, po przebudzeniu kobiety nic nie pamiętają.

Zbliża się mundial i mnie naszło. Mamy trzyczęściowego "Gola!", mamy "Shaolin soccer", który niebawem obejrzę. A co jeszcze? Jest "Football Factory" i amerykańska zrzynka - "Hooligans", ale oba filmy traktują o pseudokibicach, a nie stricte o piłce nożnej.

Bardzo bym prosił o polecenie fabularnego filmu, który jest o...

więcej

Hej,

Szukam filmowych fanpage'y z facebooka macie coś do polecenia? Coś co nie jest komercyjne i ma jakąś wartość kinową z lekką doza informacji a nie samych zdjęć aktorów i podpisu kto to jest

z góry dzięki za info

W sumie to sama jakiś rok temu założyłam takowy fanpage i po porzuceniu ostatnio go...

Witam serdecznie. Już od dłuższego czasu szukam filmu którego widziałem zaledwie przez
chwilę. Do rzeczy. Akcja działa sie w pociagu, był jakiś pojemnik/ szkatułka która
pasażerowie chcieli otworzyć. Jeden z konduktorów został zamordowany i zamknięty w
tylnim przedziale pociągu. Jak dobrze pamietam obraz...

Film, którego szukam jest azjatyckiej produkcji (aczkolwiek nie jestem pewien na
100%). Nie wiem dokładnie czy był to film koreański czy japoński. Generalnie film był
podzielony na kilka historii. Każda z nich rozpoczynała się śródtytułem. Film opowiadał
historię różnych domów i rodzin w nich mieszkających. Nie...

więcej