Filmy typu: Ona to on, Randka z gwiazdą, Pamiętnik itp.
Proszę bo nie ma co robić w te deszczowe wieczory:(
Niestety na tym portalu nie daje się znaleźć filmów po elementach fabuły, a gatunki są
nie wiele warte (bo filmy każdego gatunku mogą być bardzo różnorodne).
A rekomendacje filmwebowe polecają mi jakieś badziewia z gatunków, których
nienawidzę (sprawdzałem, czy może jednak jakiś tytuł z tych polecanych...
Poszukuję filmów, w których jest scena rozmowy kwalifikacyjnej (rozmowy o pracę). Jeśli
pamiętacie w jakich filmach mogę to znaleźć to napiszcie tytuły. Z góry dzięki za pomoc!
Witam użytkownicy FW :), szukam pozytywnego myślenia, motywacji i radości w
filmach, na pewno znacie tutuły które spełniaja te kryteria, więc prosze o pomoc w
wystosowaniu dugiej, bardzo dłuuugiej, jak najdłuższej listy filmów pozytywnych!
Myslę, że nie tylko ja skorzystam z tych propozycji, ale kazdy ma chęć...
Szukam filmu w ktorym głównym bohaterem jest mlody architekt, ktory opiekuje sie synem
swojej siostry. Niestety okazuje sie ze siostra ginie w katastrofie lotniczej i architekt sam
musi zajac sie jej synem ( chłopak ma około 8 lat ). Pod koniec filmu architekt daje dziecko
chyba swoim rodzicom, ale z czasem czuje...
Witam, Poszukuje WSZYSTKICH filmów których akcja dzieje w latach 1400-1800 w MIEŚCIE/MIASTECZKU.
Tematyka i gatunek mnie nie interesują, potrzebuje inspiracji co do wyglądu większych i mniejszych miast,
Jak się trafią troche inne lata, np 13XX albo nawet 1900 to też chętnie przejrzę. Szukam przede wszystkim miast...
Był film o jakimś chłopaku/mężczyźnie, który brał tabletki i był przez to bardzo mądry,
spostrzegawczy itp., ale później się okazało, że za każdym razem nie wiedział, co się z
nim dzieje przez jakiś czas. POMOCY... Co to???
Pare lat temu widziałam na jakimś tam kanale film. Był po czesku (albo bardzo podobnym
języku, ale raczej po Czesku) opowiadał o jakiejś księżniczce i dwóch braciach (jeden z
nich był naprawde zaginionym księciem, ale wychowywał się w wiosce, kiedy był
dzieckiem tam trafił jakimś cudem). Ta księżniczka poznała...
Szukam filmu prawdopodobnie z lat z lat 80-tych może wczesne lata 90-te. W filmie chodziło głównie o to że facet mający białego psa podobnego do wilka umiera i wraca z powrotem na Ziemię. Więcej szczegółów nie pamiętam
Proszę o pomoc
Przepraszam, że tworzę kolejny taki temat, ale chciałbym znać tytuł pewnego filmu.
Film jest zdaje się europejski i lekko stary. Jakiś zjazd rodzinny, żona, córka, itd. I ktoś zabiją głowę rodziny, przez cały film padają różne oskarżenia, wyciągają rodzinne brudy itd. a na koniec [UWAGA SPOJLER] okazuje się, że ten...