Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam, szukam filmu ktory ogladalem jakis czas temu; film jest o chlopaku ktory
przemieszcza sie w czasie, dodam ze to troche komedia. graja w nim osoby o
zdolnosciach przenoszenia sie w czasie, i tz przeciwnicy, ktorzy scigaja ich i zabilaja
specjalnym nozem. akcja dzieje sie we wspolczesnym swiecie, bohater...

Jak w temacie, szukam amerykańskiego filmu z mojej młodości. W filmie zbuntowany chłopak steruje zdalnym śmigłowcem z kamerą i podgląda różne rzeczy, jego rodzice się rozwodzą - widzę to jak przez mgłę ;-)

Poszukuję filmu o twórcy/artyście, w którym występują wątki prawnicze. Z góry dziękuję za
podpowiedzi. :)

Oglądałem go baaardzo dawno temu. Odbywało się to w starym domu. Rodzina
przeprowadziła się tam. Potem dziecko zaczęło coś podejrzewać. Spojrzało na lodówkę i
znaczki "magnesowe literki" ułożył się w słowo "kill you". I potem ten ojciec zaczął być
opętany, bo w tym domu dawniej mężczyzna zabił swoją córkę, matkę...

więcej

Gdzieś tak 5 lat temu oglądałem taki ciekawy dość horror z 3lub4 przyjaciółkami i takim
jednym mężczyzną który miał jedno oko całe białe. No i te 3/4 przyjaciółki śmiały się z
niego, lecz on tego nie odczuwał. Potem zaczęli grać w dziwną grę, chyba w "prawda
procent czy wyzwanie". No i ten chłopak wyznał kilka...

więcej

jak byłem dzieckiem widziałem zwiastun filmu, chciałbym wiedzieć co to za film
ze zwiastuna pamiętam że był to film fabularny ale występowały w nim jakieś duże
włochate potwory
na początku zwiastuna jeden powiedział do jakiegoś chłopca którego niósł że zabrał go
zanim sie obudził bo nie ma czasu
będe wdzięczny...

więcej

Oglądałem kiedyś film, w którym występował wampir, wilkołaki i potwór Frankensteina. Policjant i czarnoskóra dziennikarka ścigali i próbowali zabić wampira, pomagał im potwór Frankensteina. Pamiętam scenę gdy lecieli helikopterem i zaatakował ich ten wampir, oraz gdy dziewczyna (chyba tego gliniarza) zamieniona w...

to film matce która wychowywała dziecko i zauważyła siniaki na jego plecach, obwiniała za to męża aż ten sie wyprowadził, później dziecku wyrosły skrzydła i odleciało do nieba czy ciepłych krajów czy jakoś tak.

Szukam filmu: Grupa więźniów, kobiet i mężczyzn, z dlugimi wyrokami dostaje ultimatum -dostaną wyroki 3 lat w zawieszeniu lub wolność pod warunkiem, że wyremontują stary hotel. Po przybyciu na miejsce zastają wygłodzone psy, chyba dobermany, z którymi "zaprzyjaźnia" się jedna z kobiet. Po kilku dniach zaczynają po...

chodzi mi o tytuły dwóch różnych filmów, oglądałam je kilka dobrych lat temu a pamiętam jedynie urywki :/
Pierwszy film był o matce która poszła do więzienia a była niewinna bo jej dziecko zabiło chyba ojca, więcej nie pamiętam :/
A drugi że pewna kobieta musiała odgadnąć jakieś hasło bo jej dziecko porwali i aby je...

więcej