witam, szukam filmu ktory ogladalem jakis czas temu; film jest o chlopaku ktory
przemieszcza sie w czasie, dodam ze to troche komedia. graja w nim osoby o
zdolnosciach przenoszenia sie w czasie, i tz przeciwnicy, ktorzy scigaja ich i zabilaja
specjalnym nozem. akcja dzieje sie we wspolczesnym swiecie, bohater...
Jak w temacie, szukam amerykańskiego filmu z mojej młodości. W filmie zbuntowany chłopak steruje zdalnym śmigłowcem z kamerą i podgląda różne rzeczy, jego rodzice się rozwodzą - widzę to jak przez mgłę ;-)
Poszukuję filmu o twórcy/artyście, w którym występują wątki prawnicze. Z góry dziękuję za
podpowiedzi. :)
Oglądałem go baaardzo dawno temu. Odbywało się to w starym domu. Rodzina
przeprowadziła się tam. Potem dziecko zaczęło coś podejrzewać. Spojrzało na lodówkę i
znaczki "magnesowe literki" ułożył się w słowo "kill you". I potem ten ojciec zaczął być
opętany, bo w tym domu dawniej mężczyzna zabił swoją córkę, matkę...
Gdzieś tak 5 lat temu oglądałem taki ciekawy dość horror z 3lub4 przyjaciółkami i takim
jednym mężczyzną który miał jedno oko całe białe. No i te 3/4 przyjaciółki śmiały się z
niego, lecz on tego nie odczuwał. Potem zaczęli grać w dziwną grę, chyba w "prawda
procent czy wyzwanie". No i ten chłopak wyznał kilka...
jak byłem dzieckiem widziałem zwiastun filmu, chciałbym wiedzieć co to za film
ze zwiastuna pamiętam że był to film fabularny ale występowały w nim jakieś duże
włochate potwory
na początku zwiastuna jeden powiedział do jakiegoś chłopca którego niósł że zabrał go
zanim sie obudził bo nie ma czasu
będe wdzięczny...
Oglądałem kiedyś film, w którym występował wampir, wilkołaki i potwór Frankensteina. Policjant i czarnoskóra dziennikarka ścigali i próbowali zabić wampira, pomagał im potwór Frankensteina. Pamiętam scenę gdy lecieli helikopterem i zaatakował ich ten wampir, oraz gdy dziewczyna (chyba tego gliniarza) zamieniona w...
to film matce która wychowywała dziecko i zauważyła siniaki na jego plecach, obwiniała za to męża aż ten sie wyprowadził, później dziecku wyrosły skrzydła i odleciało do nieba czy ciepłych krajów czy jakoś tak.
Szukam filmu: Grupa więźniów, kobiet i mężczyzn, z dlugimi wyrokami dostaje ultimatum -dostaną wyroki 3 lat w zawieszeniu lub wolność pod warunkiem, że wyremontują stary hotel. Po przybyciu na miejsce zastają wygłodzone psy, chyba dobermany, z którymi "zaprzyjaźnia" się jedna z kobiet. Po kilku dniach zaczynają po...
chodzi mi o tytuły dwóch różnych filmów, oglądałam je kilka dobrych lat temu a pamiętam jedynie urywki :/
Pierwszy film był o matce która poszła do więzienia a była niewinna bo jej dziecko zabiło chyba ojca, więcej nie pamiętam :/
A drugi że pewna kobieta musiała odgadnąć jakieś hasło bo jej dziecko porwali i aby je...