Znacie takie? To nie ma być jakiś "skejter" na rampie i rurze, ale coś innego. Rolki mogą być nawet dodatkiem do filmu, a sam film może być nawet o napadach, miłości lub dowolnej, innej rzeczy.
Amerykański film. Chłopak z dobrego domu rozbija nowego chyba mercedesa i rozwala
małomiasteczkową knajpę. Za karę ma ją odbudować własnoręcznie - w tym czasie
zakochuje się w dziewczynie (blondynka). Potem wielka miłość. Dziewczyna okazuje się
być chorą na raka i umiera.
Proszę o tytuł. Dzięki.
Witajcie wszyscy mianowicie,szukam filmu w ktorym jest mieszanka dobrej bardzo USA
obsady z Sfi-Fiction ogolnie jest akacja ze kobieta szuka dziecka lub dzieci i jak z kims
rozmawia nagle niesamowita sila sa ludzie porywaniu do nieba mega szybko i mocno ! nie
pamietam co to za film myle sie majac nadzieje ze to z...
Szukam takich filmów. Tych mniej realistycznych od serialu Breaking Bad w ogóle nie wymieniajcie, bo nie sprawia mi radości spam wybuchów i idiotyczne strzelaniny. W Breaking bad było kilka głupich rzeczy, ale nie przesadzali jak w większości filmów i główny bohater planował różne rzeczy.
Witam, może ktoś mi pomoże i poda tytuł. Poszukuję filmu, który widziałam jako dziecko w podstawówce (lata 80-te, 90-te). Film treściowo przypomina Przygodę na Alasce, ale z różnicami: samolot nie zawisł na górze, tylko rozbił się w jakimś lesie, który płoną. Ten gościu nie mógł odejść od samolotu i się schować,...
Witam,
Mam takie pytanie:
Jaki tytuł ma film o dziewczynie -aktorka blondynka- ,która tańczyła balet ale musiała
nauczyć się innego stylu tańca i uczył ją go młody chłopak tańczący hip hop ... ? Tak m
się wydaje, że tej dziewczynie chyba zginęli rodzice w wypadku -nie do końca jestem
pewna.
Mam nadzieję, że...
witajcie,mam wieki problem,kiedys pare lat temu ogladalam swietny film o uczniach ktorzy
jechali chyba na jakas wycieczke i chcieli przejechac autokarem przez jakąś wode,nie
udalo im sie i zaczeli tonąć,duzo mlodziezy tam poginelo
Witam, muszę przygotować prezentacje na ten temat, na razie znam takie jakie znam:
1) błędy czasowe: czyli zegarek w średniowieczu, samolot w Troi (rozszerzona wersja DVD)
2) błędy historyczne: czyli rzeczy które nie miały nigdy miejsca ale zostały umieszczone dla podniesienia popularności, efektowności filmu, np....