Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacie takie? To nie ma być jakiś "skejter" na rampie i rurze, ale coś innego. Rolki mogą być nawet dodatkiem do filmu, a sam film może być nawet o napadach, miłości lub dowolnej, innej rzeczy.

Amerykański film. Chłopak z dobrego domu rozbija nowego chyba mercedesa i rozwala
małomiasteczkową knajpę. Za karę ma ją odbudować własnoręcznie - w tym czasie
zakochuje się w dziewczynie (blondynka). Potem wielka miłość. Dziewczyna okazuje się
być chorą na raka i umiera.
Proszę o tytuł. Dzięki.

Witajcie wszyscy mianowicie,szukam filmu w ktorym jest mieszanka dobrej bardzo USA
obsady z Sfi-Fiction ogolnie jest akacja ze kobieta szuka dziecka lub dzieci i jak z kims
rozmawia nagle niesamowita sila sa ludzie porywaniu do nieba mega szybko i mocno ! nie
pamietam co to za film myle sie majac nadzieje ze to z...

więcej

film lub serial, gdzie bohaterowie się na początku nie lubią. a z czasem się w sobie
zakochują

Szukam takich filmów. Tych mniej realistycznych od serialu Breaking Bad w ogóle nie wymieniajcie, bo nie sprawia mi radości spam wybuchów i idiotyczne strzelaniny. W Breaking bad było kilka głupich rzeczy, ale nie przesadzali jak w większości filmów i główny bohater planował różne rzeczy.

Witam, może ktoś mi pomoże i poda tytuł. Poszukuję filmu, który widziałam jako dziecko w podstawówce (lata 80-te, 90-te). Film treściowo przypomina Przygodę na Alasce, ale z różnicami: samolot nie zawisł na górze, tylko rozbił się w jakimś lesie, który płoną. Ten gościu nie mógł odejść od samolotu i się schować,...

Witam,
Mam takie pytanie:
Jaki tytuł ma film o dziewczynie -aktorka blondynka- ,która tańczyła balet ale musiała
nauczyć się innego stylu tańca i uczył ją go młody chłopak tańczący hip hop ... ? Tak m
się wydaje, że tej dziewczynie chyba zginęli rodzice w wypadku -nie do końca jestem
pewna.
Mam nadzieję, że...

więcej

witajcie,mam wieki problem,kiedys pare lat temu ogladalam swietny film o uczniach ktorzy
jechali chyba na jakas wycieczke i chcieli przejechac autokarem przez jakąś wode,nie
udalo im sie i zaczeli tonąć,duzo mlodziezy tam poginelo

Witam, muszę przygotować prezentacje na ten temat, na razie znam takie jakie znam:
1) błędy czasowe: czyli zegarek w średniowieczu, samolot w Troi (rozszerzona wersja DVD)
2) błędy historyczne: czyli rzeczy które nie miały nigdy miejsca ale zostały umieszczone dla podniesienia popularności, efektowności filmu, np....

Witam. Szukam filmów akcji ze śmiesznymi zwrotami akcji np. pogromcy mafii,bad boys coś tego typu dzięki za odp