Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy w tej grze można grać karierę stworzonym przez siebie zawodnikiem tak jak np. w fight nigght round czy ufc undesputed

hejka, poszukuje pewnego filmu, pamiętam tylko kawałek filmu i nie pamiętam jaki ma
tytuł.
Pewna grupa nastolatków (chyba rodzeństwo) poszukuje przyjaciela, szukając trafiają na
opuszczony budynek, wchodzą tam i okazuje się że mieszka tam grupa wampirów (tyle
samo ich było co ta grupa) na początku niewiedzą że...

więcej

Przeszłam na zapis arabski, bo mam wrażenie, że niektórzy rzymskiego nie obejmują... ;)

Kolejna odsłona gry założonej przez Sza_wi. Tym razem mnie przypadło założyć wątek z
kontynuacją w tamtym temacie się już nie mieścimy :)

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać...

Szukam filmu, w którym było małżeństwo. Mąż był bogaty i nie pozwalał żonie pracować. Dla tej żony był wredny, bił ją i w końcu ją zgwałcił. Ona go rzuciła i znalazła sobie nowego faceta, z którym była w ciąży. Mąż zlecił pobicie tego gościa (on umarł), a ją potrącił samochód. Oczywiście poroniła. Po czym wróciła do...

więcej

Szukam filmu o porwaniu ,nie pamiętam wszystkich szczegółów , porywacz na początku
filmu uprowadził chłopca, zaprowadził go do jakiegos domku gdzie była uwięziona jeszcze
kobieta,z tego co pamiętam przebierał ją jakoś nosila maskę, kiedy porywał kolejne ofiary
ona je torturowała(?) ,dobrze pamiętam końcówkę...

Witam,

Poszukuję filmu, który oglądałam kilkanascie lat temu...może jeszcze więcej.. nie pamiętam... Film opowiada o puszystej dziewczynie, która zadużyła się w pewnym mężczyźnie , pracującym zdaje sie na dworcu czy na stacji metra ( w jakimś kiosku czy budce, nie pamietam dokładnie). Męzczyzna niestety miał...

Szukam jakiegoś filmu na nudny wieczór. Moze byc prawie wszystko od Ip man przez wymarzony luzer do strasznego filmu. Pozdrawiam

Witam jest na tym forum może ktoś kto kojarzy tytuł tego filmu ?

Film o ile się nie mylę opowiada o kolesiu który od żony (chyba?) otrzymał listę miejsc
które ma zwiedzić (chyba po jej śmierci) i jeździ tam sobie po tej Ameryce i zwiedza
przypomina sobie ją itd.

Z góry dzięki za pomoc :)

Witam,
męczy mnie fakt z braku możliwości obejrzenia tego filmu. Przejdźmy zatem do rzeczy.
Kreskówka była na kasecie VHS, Występowały dane postacie:
- chodzący but
- to były nadzwyczaj dziwne postacie
Pamiętam był las, było ciemno. Dziwnie schizowa muzyka w tle. Bardzo was proszę o
pomoc i pozdrawiam.

Witam,
męczy mnie fakt z braku możliwości obejrzenia tego filmu. Przejdźmy zatem do rzeczy.
Kreskówka była na kasecie VHS, Występowały dane postacie:
- chodzący but
- to były nadzwyczaj dziwne postacie
Pamiętam był las, było ciemno. Dziwnie schizowa muzyka w tle. Bardzo was proszę o
pomoc i pozdrawiam.