Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
męczy mnie fakt z braku możliwości obejrzenia tego filmu. Przejdźmy zatem do rzeczy.
Kreskówka była na kasecie VHS, Występowały dane postacie:
- chodzący but
- to były nadzwyczaj dziwne postacie
Pamiętam był las, było ciemno. Dziwnie schizowa muzyka w tle. Bardzo was proszę o
pomoc i pozdrawiam.

Mój typ to zdecydowanie "Transformers"

Mój typ to zdecydowanie "Transformers"

Zajmuję się tworzeniem filmów pełnometrażowych. Brakuje mi jednak odpowiedniego
scenarzysty. Bardzo bym prosił o napisanie niezbyt długiego scenariusza do dramatu lub
thrilleru. Pod scenariuszem zostawić tylko swoje imię i nazwisko. Najlepszy scenariusz
nagrodzę!

Hejka. Poszukuję pewnego filmu z motywem samolotu
Niestety pamiętam bardzo bardzo niewiele.... Leciał sobie samolot i nawet nie pamiętam z
jakiego powodu ale odpadł sufit w tym samolocie.. Nie jest to jakieś fantasy czy coś.
No i ci ludzie walczyli żby jakoś dolecieć i wylądować. No i udało mu się....

Bardzo mnie to ciekawi.
Zapiszcie swoje stwierdzenia!

Dręczy mnie to od kilku dni, a nie mogę nigdzie znaleźć tytułu tego filmu: Jakieś małżeństwo
knuje przeciwko sobie, dokładnie nie pamiętam, ale chodziło o zdradę. Mąż odkrywa że
żona go zdradza (czy odwrotnie) i spiskuje przeciwko niej, dokonuje też jakiegoś
morderstwa. Całą akcja toczy się do końca filmu i tu...

więcej

Witam
Tak jak w temacie. Szukam jakichkolwiek informacji na temat pewnego filmu.
Mianowicie w filmie tym istniał podziemny (?) świat dziwnych człekokształtnych
stworów, które przepadały za brzydkimi zapachami, smrodem i brudem. Co noc
wychodziły, by okradać ludzi z powierzchni. Pewnego razu pewną grupę przyłapał...

więcej

Film.
Jest to chyba w miarę nowa komedia. Głównym bohaterem jest chyba jakiś biznesmen. Posiada on średnio długie włosy i charakterystyczne wąsy. Możliwe że to jakiś prezenter wiadomości czy coś takiego.
Bajka.
Wszystko jest ulepione z plasteliny w dodatku jest to mroczna bajka. Wiem też że jest tam kurczak który...

więcej

Nie pamietam nazwy filmu w ktory ogladalem. Chodzilo w nim o to ze bylo cos tam
wysokie bezrobocie i ludzie mieli 12 godz na zabijanie i wtargnal do domu taki murzyn i
ludzie ktorzy chcieli go poszukac weszli do srodka i zabijali. Film 2010-2013.