Poszukuję starego filmu. Oglądałam go w dzieciństwie i niewiele pamiętam ale może ktoś
coś skojarzy :)
Wiem że wtedy zrobił na mnie ogromne wrażenie, chciałabym go jeszcze raz zobaczyć.
Rzecz dzieje się w kilku ( przynajmniej dwóch) czasach. Pamiętam dziecko, które trafia do
roku 1800-ileś przez dziecięcą grę (...
Witam, w związku z pojawieniem się w kinach nowej części x-men'a chciałbym obejrzeć inne powiązane filmy. Nie mówie o x-men 1 czy 2 ani wolverin bo te oglądałem tylko o jakichś innych nawiązujących do tego komiksu. Jeżeli znacie jakieś to piszcie w odpowiedziach. Z góry dzięki.
W jakich filmach jest masa przekleństw? Może być tam nawet tylko jeden z głównych bohaterów, który przeklina cholernie często, w praktycznie każdym zdaniu. Nie ważne o czym film będzie, liczy się by bluzgał jak szalony, chcę zobaczyć z ciekawości taki film, może będzie ciekawy, bo inny niż przeciętny, w którym pada...
Hej, czy znacie może filmy w których pokazane jest jak bohaterowie tworzą sztukę teatralną? Albo występują
w teatrze? Chodzi mi tutaj bardziej o filmy skierowane dla młodszych widzów ( podobny motyw był w
Parnassusie i Przygodach barona Munchausena, ale to filmy raczej dla starszego widza). Pozdrawiam...
MEGA TRUDNE: szukam filmu sensacyjnego/thrillera z lat 90-2005, jedyne co pamiętam
to scenę, która przedstawiała nagiego mężczyznę (mordercę lub nie) biorącego prysznic
(wszystko pokazane od tyłu, oczywiście) w jednym z szeregowych domków/pokojów
należących do motelu, kolejna scena była z innym mężczyzną który...
Jakaś osoba jest poniżana, a czy zemści się na oprawcach, czy nic nie zrobi, albo czy popełni samobójstwo to dla mnie bez znaczenia. Po prostu wszelkie takie filmy chciałbym obejrzeć.
Ogólnie z gatunku dramat. Chcę w majówkę coś obejrzeć, ale wszystkie filmy, które
chciałam zobaczyć już widziałam, może coś polecicie?
Jak mówiłam dramat, nie żadne horrory, ewentualnie kryminał oraz komedia i żebym łatwo online bez
płacenia znalazłam. dziękuje :D
Czasami są filmy gdy ktoś znęca się nad kimś, torturuje lub zabije kogoś i później jest rozprawa w sądzie i takiego/taką śmiecia skazują na np. 20 lat więzienia lub dożywicie.
Ja szukam filmów, gdzie ktoś ukarze tak złą osobę bardziej sprawiedliwie, np. gdyby ci wszyscy źli ludzie zamiast do sądów EU/USA trafiali pod...