Pamiętam, że około roku temu widziałem jakiś trailer albo artykuł o filmie w którym facet
staje się zombie (albo wie że jest zombie) i chyba pracuje jako przedsiębiorca pogrzebowy
i próbuje zamaskować ślady swojego rozpadu. Czy coś komuś się kojarzy?
Witam wszystkich,
Oglądałem kiedyś film, w którym główny bohater (chyba na skutek jakiegoś wypadku)
zaczął cierpieć na niezwykle nadwrażliwy słuch, co doprowadzało go wręcz do psychozy
(zakres lat to 1995-2010, chociaż nie jestem całkowicie pewien). Będę niezwykle
wdzięczny, jeżeli ktoś z Was przypomni mi tytuł...
Szukam filmu chyba chińskiego o dwóch studentach z inteligenckich rodzin zesłanych na wieś do pracy. Tam jeden z nich zakochuje się w dziewczynie i ona zachodzi w ciążę oczywiście niechcianą. I jest tam taka scena: dziewczyna jest u lekarza który dokonuje aborcji "na żywca" a jej chłopak gra na skrzypcach żeby...
Głównym bohaterem był gnom lub dobry duszek, który opiekował się starym domem. Nosił duży kapelusz i miał odstające uszy. Bajka leciała na tv4 albo polonii 1. Jego imię brzmiało chyba Oberdidik? Jakoś tak... Z góry dzięki za pomoc.
Szukam filmów, w których dużą rolę odgrywa radio. Potrzebuje tego do pracy licencjackiej, z
minimum 10 tytułów.
Witam
Proszę o pomoc..Kilka lat temu mieszkałem w Londynie i oglądałem na BBC serial,
którego teraz nigdzie nie mogę znaleźć.Gral tam facet który był chyba właścicielem , albo
sprzedawca w małym sklepie .jezdzil śmiesznych trojkolowym samochodem.Ogolnie
nieudacznik.Kochal sie w sąsiadce ale ta nie zwracał na...
szukam filmu gdzie kobiety sa wykorzystywanie seksualnie , najbardziej chdzi mi o film gdzie koieta pijana zostaje wykorzystana. znacie cos takiego ?
kojarzę tylko że dzieci zostały wysłane na jakąś wyspę czy coś i tam kazano im grać w grę
któa oplegałą na zabijaniu się wzajemnie, ostatni kto wygrał ten przezył.
Czesc, szukam jakiegos filmu ewentualnie ksiazki w ktorej bohater zrezygnowal z marzen
dla milosci, potrzebne jest mi to do rozprawki. dziekuje z gory za pomoc