Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czasami są filmy gdy ktoś znęca się nad kimś, torturuje lub zabije kogoś i później jest rozprawa w sądzie i takiego/taką śmiecia skazują na np. 20 lat więzienia lub dożywicie.
Ja szukam filmów, gdzie ktoś ukarze tak złą osobę bardziej sprawiedliwie, np. gdyby ci wszyscy źli ludzie zamiast do sądów EU/USA trafiali pod...

więcej

Witam w czwartek jadę do kina, interesują mnie dwa powyższe filmy i nie moge się
zdecydować który z nich obejrzeć.

Może ktoś napisze mi na który film bardziej warto iść?

hej, szukam fajnych filmów o nauczycielach, coś w stylu zła kobieta... ktoś coś? :)

użytkownik usunięty

Witam. Mam prośbę- otóż poszukuję typowych filmów kryminalnych, najlepiej sprzed kilku
lat. Pisząc ,,typowe'', mam na myśli to, że na podstawie ich fragmentów muszę udowodnić,
iż należą one właśnie to tego gatunku.
Z góry dzięki za pomoc. :-)

Jak w temacie.Tylko potrzebuje, żeby słychać było język oryginalny w tle najlepiej z
napisami polskimi bądź angielskimi. No i żeby się dało to oglądać. Na chińskie kino
egzystencjalne/propagandowe nie jestem przygotowany.

Bardzo pilnie potrzebuję znaleźć tytuł tego filmu - chodzi o Dzień Matki. Wielkie dzięki za
każdą odpowiedź.
Film stary, możliwe że czarno-biały. Jakaś ponura sceneria, może świątynia, cała
wypełniona długimi, chudymi świecami. Niektóre świece już się prawie kończą, inne są
wciąż bardzo długie. W pomieszczeniu...

więcej

o synu (albo córce) prezydenta i jego (albo jej) ochroniarzu, dziecko nawiązuje kontakt z
porywaczem przez komputer pozniej zostaje porwane, scena w centrum handlowym,
pozniej jakas parada z balonami itp...

Witam. Poszukuje filmu Dark hollow ( 2013) http://www.filmweb.pl/film/Dark+Hollow-2013-
510563

Nigdzie na necie go nie moge znalezc wiec prosze o pomoc jesli ktos wie gdzie mozna go
kupic lub gdzie jest do obejrzenia online !!

Witam. Bardzo dawno temu oglądałem w telewizji pewien film. Pamiętam go jak przez mgłe, więc niekoniecznie wszystkie fakty mogą się zgadzać. Cały film to był cykl wydarzeń w pewnym mieście (chyba w USA) pokazany z perspektywy różnych osób. Akcja chyba działa się w jakims barze/sklepie, w samochodzie z kilkoma...

Witam!

Specjalnie w tym celu założyłem konto na Filmwebie, bo to że nie potrafię sobie przypomnieć tych dwóch tytułów nie daje mi spokoju...

1. Film amerykański, dwóch braci rozmawia w barze o dziewczynie jednego z nich. Brodaty brat uważa ją za dziwkę. Później jadą pick-up'em do ich ojca, ale ten brodaty nie ma...

więcej