Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam serdecznie wszystkich i każdego z osobna na mojego nowego Filmwebowego
bloga ! :) http://www.filmweb.pl/user/Kempy235/blog

Witam. Poszukuje filmu, który oglądałem dosyć dawno. Sam film jest stary. Akcja dzieje się
w rezydencji starszej babki(być moze był to zamek, pamiętam scenę z mostem przed
posesja). Ogólnie rozchodzi sie o to ze owa starsza babka zaprasza kilkanaście osób do
swojej posiadłości w celu rozwikłania zagadki...

Mój chłopak idzie niedługo do sZpitala. Spędzi tam sporo czasu, wiec załatwiłam mu
telewizor z usb i do tego chce mu nagrać jakieś filmy. I tu mam prośbę. Mój chłopak
uwielbia filmy i seriale w stylu wikingów albo gry o tron. Ewentualnie jakieś gangsterskie z
duża ilością strzelanin, bitew itd. Lubi tez filmy o...

więcej

Pare naście lat temu oglądałem film gdzie był malarz któy stracił wład w reku, byl samotny i potrzebowal dializy ale nie chcial ich a lekarze nie chcili go wypuscic do domu bo to by bylo samobojstwo dla niego i cala sprawa w sadzie itd...
Nie znam tytulu niestety. Może ktoś pomoże?

Poszukuję filmu, w którym pewna kobieta, prawdopodobnie królowa, księżna lub ktoś w
tym rodzaju, razem z mężem nie mogą mieć dzieci (on jest bezpłodny). Wynajmują do tego
mężczyznę, jednak po kilku próbach kobieta nie zachodzi w ciążę, ale zakochuje się w
księdzu, i to właśnie z nim ma mieć dziecko. Niestety...

Są takie filmy, w których jest świat bez prądu i bez netu?

Gra polega na podaniu do zaproponowanego tytułu filmu kolejnego, w którym występują podobne sceny bądź zachowanie aktorów, ich charakter jest bardzo zbliżony.
Każdy nowo podany tytuł filmu należy uzasadnić, wskazać wspólność cech. GO ON !:)

Witam, koło roku 1999 na HBO dość często powtarzali pewien film, główny bohater to czarnoskóry skromnie żyjący mężczyzna, na imię miał chyba Salomon,chodził w bojówkach moro. Był bardzo mądry, pamiętam, że zrobił komuś stół, że nie chcieli go zatrudnić w sklepie, bo nie miał telefonu, przychodził do niego mały...

Potrzebuję tytułu filmu, w którym głównym bohaterem był lekarz, który udawał, że jeździ na
wózku, bo kiedy musiał na nim jeździć przez krótki czas przez uraz nogi, poznał kobietę,
która niechcący wjechała w niego samochodem, było jej głupio, zaprosiła go na kawę itd.
Ona w końcu dowiedziała się, że ją okłamał i...

więcej

http://weheartit.com/entry/16298623 czy wie ktoś z jakiego to filmu ? Bardzo proszę o
odpowiedz