Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję nazwy pewnego amerykańskiego filmu, chyba z lat .90. Jest to komedia familijna, a w każdym bądź razie na pewno film familijny. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś leciał dość często w weekendy, w godzinach południowych lub popołudniowych na Polsacie. Film opowiada o ojcu i synu, którzy wraz z przyjaciółmi ojca...

Chciałbym obejrzeć dobry film typu "Ja Robot". Po prostu dobre kino SF z fabułą osadzoną w przyszłości. Może coś o postapokaliptycznym świecie. Dawno nie widziałem żadnego dobrego filmu. Przestali robić ten rodzaj kina. Ostatni film w tych klimatach to chyba Księga Ocalenia i Terminator 4. No nic. Proszę was o...

hej potrzebuje pomocy szukam piosenki z filmu ślepy traf piosenka ta pojawiła sie w 17
min filmu...

Witam :) Szukam filmu w którym grała Demi moore (ale tego nie jestem pewien, w każdym bądź razie aktorka miała czarne włosy) o kobiecie która jest w ciąży i chce urodzić swoje dziecko mimo tego że jeśli je urodzi to umrze, jej mąż nie chce się na to zgodzić woli "zostawić sobie" żone, ale pod jej wpływem zgadza się...

chodzi o filmy gdzie pokazane są obrzędy/msze/tradycje związane religijnością, mogą być także sceny z mszy, nabożeństw, ale głównie żeby akcja rozgrywała się na polskiej wsi. Sceny z przyśpiewkami/pieśniami mile widziane,

Witam, mam z tym problem juz od dłużeszgo czasu. Bowiem oglądałam już ładnych pare
lat temu bardzo dobry film. Było to o parze w której mąż wysyła zone do jakby szkoły seksu,
w kótrej ma swojego pana.. Pamiętam też z niego sceny w ktrej bił ją jakimś pejczem..

Prosze pomózcie, juz od dłuższego czasu próbuje go...

więcej

Witam! Poszukuję filmu, który kiedyś oglądałem na TVNie. Był to horror lub thriller. Nie
pamiętam dokładnie o czym był, wiem, że jakaś dziewczyna uciekała przed jakąś babcią, a
ta w magiczny sposób zamieniła ją później z jej chłopakiem (coś w tym stylu) ciałami i
trafiła do ciała paralityczki i nie mogła wezwać...

więcej

http://vpx.pl/i/2014/05/18/1400343616153.gif

Mam do Was takie pytanie :)

Oddaje Wam link do jednego z blogów który dość mocno mnie inspiruje..
http://transmissionclothing.tumblr.com/

Czy nad podstawie takich zdjęć, jesteście w stanie podać tytuły filmów odpowiadające temu klimatowi ? :)

Pozdrawiam Y ! :))))))))

Jakieś dwa lata temu byłam w kinie i widziałam zapowiedź. Film był o dziewczynie, która
nie może okiełznać swoich mocy i są one zależne od jej emocji. Próbowała chodzić do
szkoły, ale rówieśnicy się jej bali, czy coś, i np. wysadziła szyby(z tego co dobrze
pamietam). Potrafiła się uspokoić tylko w samotności,...