Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jw

Moglibyście mi coś polecić z lat 90 lub z ostatnich lat?

Moglibyście mi coś polecić z lat 90 lub z ostatnich lat?

Filmów o szpitalach psychiatrycznych bądź chorobach umysłowych.
Mile widziane thrillery , horrory ewentualnie dramaty :)

Główne motywy to sny lub podróż w umyśle. Help me :)

Witam wszystkich szukam filmu jeśli pamiętam ma jakieś 20 lat zaczynało się ze jakiś chłopak ukradł samochód Ferrari i potem z kumplem był w college z ta kasa i właściciele go szukali za płotem był żeński akademik film komedia jedna z pierwszych scen była taka ze jedna z głównych postaci wchodzi pod prysznic gdzie...

Podajcie pare tytułów filmów, po których chce sie płakac, takich bardzo smutnych...

Film z lat 90-tych. Kobieta traci pamięć w wypadku samochodowym. Mąż i nastoletnia siostra męża pomagają jej dojść do siebie. W domu jest zamknięty na klucz pokój, do którego nikt nie wchodzi. Jak już odzyskuje pamięć to okazuje się, że stracili dziecko, przez co bardzo się zmieniła. Zaczęła pić i zdradzać męża. Mieli...

więcej

a ja mam pytanie dość istotne. W opisie wydania 5 DVD znalazłam info, że czas trwania filmu to
2:55:00 a w wersji 3Blu-Ray jest to aż 3:02:00... Czy to oznacza, że w wersji Blu-Ray jest co
najmniej jedna scena więcej niż w wersji na DVD? Piszę tu o wersjach rozszerzonych, różniących
sie jedynie nośnikiem...

student zakochuje się w studętcie która gra w szkolnej drużynie tenisa ziemnego.
pewnego dnia jej koleżanka z drużyny zwichnęła sobie kostkę u nogi ,student widżac to
wpada na pomysł żeby zbliżyć się do niej przebiera się za dziewczynę i zapisuje się do jej
drużyny.