Witam, szukam pewnego filmu, który oglądałem dość dawno, mianowicie był on o
mordercy który porywał wylącznie rudowłose dziewczyny do jakiegoś domu w lesie i potem
zabijał, ponieważ przypominały mu chyba siostrę, jest chłopak i dziewczyna, którzy próbują
go powstrzymać przy pomocy wizji, które dziewczyna ma we...
Witam, poszukuje filmu, w którym umierająca matka opowiada córce o mężczyznach,
opisując ich od nr 1-nr 7. Jak dobrze pamiętam kobieta dochodzi do liczby 7 i twierdzi, że
ten będzie jej wymarzonym. W dojrzałym wieku dziewczyna podąża za "listą" mężczyzna
podanych przez matkę. Zakochuje się jednak w nr 6....
Witam, szukam filmu emitowanego około 10-15 lat temu na Polsacie. Nie wiem, czy był emitowany jeszcze później. Film czarno-biały, określiłbym go jako horror/thriller (?).
Przynajmniej wtedy tak go odebrałem. Mam wrażenie, że w tytule filmu było słowo "kot". Kobieta, nauczycielka, pracująca w szkole, dokonuje...
Horror o dziwnej istocie złapanej niechcący w lesie przez dwóch ludzi. Łapią tą istotę i
zakładają jej na głowę maskę do spawania po czym wiozą do swojego kolegi.
Początkowo on nie chce ich widzieć mimo tego co złapali w końcu się zgadza i
zabierają istotę do garażu tam kładą na stół. Koleś co do niego przywieźli...
o sklepiku, który był magiczny, przedmioty ożywały. Prowadziła go kobieta i chyba była zadłużona i miała go stracić, ale na końcu udało się go zatrzymać
Tak jak w opisie szukam filmu lub serialu bo nie pamietam co to bylo. W pamieci została mi taka jedna szczególna scena kiedy z nieba zaczynaja spadac kamienie. Sa one małe, czarnego koloru, blyszczace, prawdopodobnie pochodzenia wulkanicznego. W kolejnej scenie kamienie te zaczynaja lewitowac ksztaltując coś na kształt...
więcej
Witam was ;)
Mam do was prośbę a mianowice poszukuje filmu typu Zostań lub Piąty wymiar :D znacie
cos? :)
A drugi typ filmów to coś podobnego do Łowcy głów lub Plan ucieczki :D
Na samym początku, na wstępie, pokazali jakiś czarno-biały film z (jeśli dobrze zobaczyłam) Dustinem Hoffmanem. Ktoś rozpoznał i zna tytuł?
hejka, poszukuje pewnego filmu, pamiętam tylko kawałek filmu i nie pamiętam jaki ma
tytuł.
Pewna grupa nastolatków (chyba rodzeństwo) poszukuje przyjaciela, szukając trafiają
na opuszczony budynek, wchodzą tam i okazuje się że mieszka tam grupa wampirów
(tyle samo ich było co ta grupa) na początku niewiedzą że...