Mógłby ktos mi powiedzieć jeżeli ktoś wie jak sie nazywa piosenka z tego filmiku : http://www.youtube.com/watch?v=MpY6DW5t_VY&mode=related&search= .z góry dziękuje .
hejka, poszukuje pewnego filmu, pamiętam tylko kawałek filmu i nie pamiętam jaki ma
tytuł.
Pewna grupa nastolatków (chyba rodzeństwo) poszukuje przyjaciela, szukając trafiają na
opuszczony budynek, wchodzą tam i okazuje się że mieszka tam grupa wampirów (tyle
samo ich było co ta grupa) na początku niewiedzą że...
Siema, szukam filmu o gościu, co chciał popełnić samobójstwo, ale inny ziutek
zaproponował mu, aby pożyczył od mafii $$$
Więc on się bawił za ten hajs, aż poznał gąskę, w której się zakochał
Jak ktoś zna tytuł filmu, to byłbym wdzięczny
btw wie ktoś jak znaleźć swoje posty, bo w swoim profilu nie znalazłem...
Witam, poszukuję takiego właśnie filmu, od czasu do czasu wyświetla go TVP, pamiętam
tylko tyle, że chłopiec kochał oglądać bajkę o pociągu, a rodzice kupili mu psa. :)
I szukam jeszcze filmu o chłopcu który był bity, zakopywany w ogródku przez ojca, matka
nie reagowała. W końcu zadzwonił na linię dla takich...
Witam siedzi mi w głowie film ale niestety nie znam tytułu , może ktoś zna :)
W tym filmie na początku pewien męszczyzna widzi jak jakiś typ zabija jego żone , pozniej
mści sie na nim ale jednak tamten miał układy i ten mężczyzna trafia do więzienia gdzie
zeby przeżyć musi się bić.. :P
witam ,poszukuje chybatak naprawde 2roznych filmow , malo o nich wiem jedynie to
iz, oba sa horrorami , oba o zombii rok produkcji pomiedzy 2002-2011, w jednym
przypadku byly chyba 2 czesci tego filmu , a mianowicie , duza czesc filmu dziala sie
noca i na ulicach miasta a zombiaki bylu bardzo szybkie , wiem ze to...
Witam!
Szukam filmu azjatyckiego ( Japonia, korea, chiny) oglądałem go kilka lat temu akcja
działa się w jakieś szkole muzycznej, główny bohater grał na fortepianie/pianinie. Był to
dramat chłopak odnalazł pomieszczenie z starym pianinem i nutami które kiedy zagrał
ujawiał mu się duch kobiety który grał tą...
Jestem fanem filmów sf i fantasy... jakie filmy wedłóg was sa godnie miana kultowych...Dla mnie kultowymi filmami będzie saga Star Wars Władcy pierścieni oraz filmy The One, Lochy i Smoki, Matrix...Piszcie jakie są wasze zdania i miano filmu kultowego...
Witam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc.
Szukam filmu, którego akcja dzieje się w jednym pokoju, jest dwóch aktorów, jeden biały
drugi czarny, biały chciał popełnić samobójstwo, bodajże skacząc pod pociąg, a czarny
proponuje mu herbatkę i dyskutuje z nim o sensie życia. Jak przypomnę sobie o jakichś...