Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś może jak nazywa się film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej w którym,
lekarz chirurg plastyczny zoperował kobietę chyba po wypadku, że wyglądała tak jak jego
zmarła żona i nawet chyba związał się z nią, a ona w piwnicy jego domu znalazła obraz
zmarłej żony.Leciał bardzo dawno chyba w TVP1.

Poszukuje filmu w którym facet i babka jada gdzies autem i w pewnym momencie "poniewarz ktoś ich ściga chyba" muszą pomalowac to auto u lakiernika ale oni nie maja kasy i ona za to robi loda lakiernikowi , ogólnie fajna komedia niepamietam tytułu :( proze o pomoc

http://vk.com/video-52249534_167602197

Szukam filmu, akcja dzieje się w samolocie co godzinie ginie jeden pasażer, a główna
postać musi dowiedzieć sie kto jest zabójcą, Widziałem tylko trailer więc nie wiem czy film
wyszedł xd

Obecne czasy, typowa Amerykańska rodzina, jest matka która nie radzi sobie nastoletnią córką. Dziewczyna jest niezdyscyplinowana, opuszcza szkołę, jest ordynarna. Matka szuka pomocy po znajomych, różnych ośrodkach, w końcu chce nastraszyć córkę i oddaje sprawę do zakładu dla trudnej młodzieży, nie zdając sobie sprawy...

więcej

Przepraszam, że zakładam kontynuację, ale w poprzednim temacie osiągnięto maksymalną ilość postów.
Mam nadzieję, że autor nie będzie miał nic przeciwko.

Szukam filmu fantasy, który był w kinach ok 2010 - 2012. Był reklamowany w tv. Grupa przyjaciół zyskuje niezwykłe zdolności (chyba czworo). To chyba było...

więcej

Witam,
chodzi o komedię romantyczną - dziewczyna i chłopak przyjaźnią się od czasu studiów.
Ona jest w nim zakochana, ale wstydzi się mu to powiedzieć, bo on jest bardzo przystojny
a ona uważa się za bardzo przeciętną dziewczynę. A on myśli, że ona chce się tylko
przyjaźnić. Ona swata go ze swoją przyjaciółką,...

więcej

Witam potrzebuje ten film do prezentacji powstania warszawskiego chodzi mi zeby ktos podał link gdzie ten film mozna objerzeć w necie bo jest z tym ciężko reżyseria Antoni Krauze rok produkcji 2004 czy ktoś wie gdzie to można obejrzeć?

Witam!

Czy znacie jakiś dobry film, gdzie znajdowałby się ok. 3 minutowy dialog pomiędzy dwoma
osobami? Film musi być anglojęzyczny, płeć osób obojętna, ale najważniejsze by
fragment ten wyrwany z kontekstu miał jakiś sens, mówił o czymś mądrym albo był
śmieszny. Osoby muszą mówić mniej więcej po równo. Niby...

więcej

Które dzieją się w tzw ''niebie'' lub jakaś jej cześć . Ale raczej nie żadne głupie komedie
Ma ktoś coś takiego ?