Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Szukam filmu, który widziałem dość dawno(jakoś w 2001 r. na TV 4 bodajże). Zupełnie nie pamiętam jaki był jego tytuł. Zapamiętałem tylko mniej więcej zarys fabuły(choć mogę trochę się pomylić przez upływ czasu): Francja rok chyba 1944. Obóz jeniecki z tego co pamiętam. Niemcy decydują się rozstrzelać część...

A o to trochę fabuły...
Facet wraca do domu samochodem odwiedzić byłą żonę i dziecko stoi w korku samochodem i dostaje szajby wysiada z niego i idzie pieszo rozwalając pól miasta...
Z góry dziekuję za jakieś pomysły pozdrawiam:-)

Cześć! Witam!
Poszukuję bajki z dzieciństwa w której bohaterowie, bądź bohater rozmawiał z górą liści...
tak, z górą "liści" albo śmieci, która nagle ożywała i rozmawiała z nim, było to na pewno
gdzieś w ogrodzie.... Wiem brzmi to idiotycznie, jednak ostatnio gdzieś tą bajkę
zobaczyłem ale na początku nie...

Witam, postanowilam zalozyc ten temat (moze juz taki byl, nie wiem, jestem nowa i rzadko tu wchodzę) aby ludzie (i ja tez) mogli znalezc interesujące ich filmy, polecane przez innych urzytkownikow. Gustomierz na filmwebie raczej słabo sie sprawdził w moim przypadku ;/ Jesli temat bardziej sie nie rozwinie, to trudno,...

więcej

Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie można podać
łatwy
motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i zażądać dwóch. Czasem motyw
jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą liczbę piszemy w nawiasie,
jak ktoś by nic nie napisał,...

jak nazywa się film o dziewczynie (blondynka) troszkę nieporadnej, która umawiała się na
randki w ciemno? Był tam motyw barmana- właściciela baru, który jej dawał wskazówki jak
ma podrywać. W końcu on się w niej zakochał i żyli długo i szczęśliwie.

ostatnio zaczęłam szukać filmu ale nie pamiętam jak on sie nazywał. Tam była mowa o
takiej dziewczynie która wraz z matka i ojczymem wprowadziła się do miasta gdzie ten
ojczym był nauczycielem. Ta dziewczynka była zastraszana i wyśmiewana przez
najpopularniejszą dziewczynę w klasie.Potem się okazało że w tej...

Wie ktoś może jak nazywa się film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej w którym,
lekarz chirurg plastyczny zoperował kobietę chyba po wypadku, że wyglądała tak jak jego
zmarła żona i nawet chyba związał się z nią, a ona w piwnicy jego domu znalazła obraz
zmarłej żony.Leciał bardzo dawno chyba w TVP1.

WITAM SZUKAM FILMU O 4 CHLOPAKACH W WOJSKU W KTÓRYM KIEROWAŁ BEZLITOSNY SIERŻANT CHLOPCY W TYM WOJSKU WIELE PRZEŻYLI ALE TAKŻE OPOWIADALI SOBIE NAWZAJEM O SWOICH MARZENIACH PRAGNIENIACH.BARDZO PROSZĘ O TYTUŁ JEŚLI KTOŚ WIE O JAKI FILM CHODZI.FILM TEN BYŁ EMITOWANY KILKA LAT TEMU W TVP2

1.6 osobowa grupka ludzi wyjechała się zabawić przed weselem do ośrodka na takim odludziu.
2.Facet co miał się żenić zdradzał przyszłą żonę z jej siostrą

3.Kierownik ośrodka był Psycholem.

Mówią komuś coś te szczegóły ? dzięki za pomoc