Hej,
szukam tytułu starego serialu o polowaniu na demony, które uciekły z piekła. Jest tam
motyw gościa który na nie poluje i jak jakiegoś złapie to znika mu jeden tatuaż.
Będe wdzięczna za tytuł.
Pozdrawiam
Szukam od lat filmu: prześmiewcza komedia, która składa się ze zmontowanych scen starych czarno-białych filmów science-fiction (typu "Aztecka Mumia kontra Robot" czy "Planeta Krwiożerczych Księżniczek"). Całość jest pomontowana tak, że tworzy jedną całość, a clue filmu są podłożone sztucznie dialogi o takim stopniu...
Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu :) Fabuła mniej więcej taka: Mężczyzna, który jest
dozorcą/opiekunem domu-kamienicy/recepcjonistą zakochuje się w jednej z lokatorek. Ona
nie zwraca nie niego uwagi, a on, gdy ta śpi zakrada się do jej mieszkania . Koniec filmu jest
taki, że kobieta czyta list od niego i...
Witam,szukam filmu w którym mężczyzna bił żonę,w końcu ona go zabiła i dostała areszt domowy (w sensie miała urządzenie na nodze które titało jak opuszczała dom), z cateringiem jeździł do niej jakiś młody chłopak z którym współżyła a kiedy to robiła na suficie pokazywała się twarz jej męża. Mąż jako duch zabił tego...
więcejProsze o pomoc. Film zaczyna sie jak chlopak wchodzi do restauracji i oswiadcza sie dziewczynie a ona dostaje zawalu serca i umiera. W trakcie oswiadczyn chlopak jest przebrany za jakiegos amora ( w filmie nazywa go kiupid chyba ) Pozniej pyta sie kelnerki w fast foodzie czy sie z nim ożeni a ona sie zgadza
sprawa ma się tak że parę lat wstecz oglądałam francuski film na canal+ albo HBO o trzech przyjaciółkach z których jedna ok 35-cio letnia zakochała się w 17-sto letnim chłopaku poznanym chyba na silowni który w szkole jest chyba jakims sportowcem dla jej otoczenia ten związek był nie do zaakceptowania ona przezywala...
więcejFilm USA. Kobieta ma zdolności zmiany swojego wyglądu, znajduje małego chłopca nie miał imienia, ale prawdopodobnie miał jakiś numer lub nick. Ochrania go, i miał się doprowadzić, bodajże, do samo destrukcji. Kojarzę, że jakoś na początku ona jechała na motocyklu i ktoś ją gonił. Później weszła do dużego budynku i tam...
więcej
Witam. Poszukuję horroru, w którym główną bohaterką była czarnowłosa uczennica w
mundurku, którą chyba matka chciała zabić, żeby ją uratować. Potem dziewczyna wyczuwa
jakiś spisek wszystkich wokół niej i idzie do jakiegoś kościoła, w którym prosi o pomoc
jakąś religijną dziewczynę z warkoczem i ta próbuje ją...
Nie ja jeden wychowałem się na programie "Ciuchcia"... Mam ogromny sentyment, gdyż to
całe moje dzieciństwo. Chciałbym wrócić do tego. Czy nie wiecie gdzie można to dostać?
obejrzeć? cokolwiek.... Przeszukałem internet i nie znalazłem..A znajdzie się pewnie nie jedna
osoba, która żywi do tego programu głęboki...