Witajcie,
Od pewnego czasu niestety bezskutecznie staram się przypomnieć tytuł pewnego filmu
familijnego. Może ktoś z Was byłby w stanie pomóc?
Fabuła (tyle co pamiętam):
Głównym bohaterem jest młody chłopak (8-13 lat chyba), który za pomocą komputera
stworzył fałszywy czek o wartości miliona dolarów, który...
Witam :)
Od dawna szukam bajki z mojego dzieciństwa. Pamiętam, że była ona o dziewczynce, która uciekła (tak mi się przynajmniej wydaje) z domu i zajechała do jakiegoś miasta. Schroniła się w jakiejś piwnicy, nie wiem czy na górze był jakiś bar czy po prostu melina zbirów, ale wiem że na górze nie było najciekawiej....
Motyw: Chłopak poszukuje zabójcy matki, pamięta jego twarz i poszukuje wieczorami w policyjnych kartotekach. Potem sam zaczął wymierzać
sprawiedliwość i zabił jakiegoś tam alfonsa. Raz pomógł w zmianie opony znajomej detektyw pod komisariatem. Znał chiński, w metrze powiedział
jakiemuś dziecku żeby uciekał. Na...
Niestety, nie mogę go nijak znaleźć. Chodzi o film, gdzie żyje sobie szczęśliwe małżeństwo, w końcu kobieta dostaje pracę, a jej szef ją podrywa, w końcu ona mu ulega. Cała trójka była ciemno skóra :P
Ktoś coś wie? :D Dzięki z góry!
tak jak w temacie bardzo mocno poszukuję tego filmu aby go zobaczyć jezeli ktos ma
jakieś info to poproszę z góry bardzo dziekuję i pozdrawiam
Poszukuję filmiku, który pojawił się kiedyś na bezuzytecznej . Była na nim kobieta, która
gasiła światło i wtedy pojawiała się jakaś postać, gdy zaświecała światło postać znikała.
Następnie położyła się do łóżka i na końcu filmiku pokazała się ta postać tuż koło niej. nie
mogę znaleźć tego filmiku, a bardzo jest...
Witam. Pamiętam, że w dzieciństwie oglądałem pewną kreskówkę (lata 90te), możliwe,
że leciała na foxkids, ale sprawdziłem wszystkie tytułu i żaden nie pasował.
Fabuła:
Pamiętam, że było 5ciu bohaterów takie jakby dinozaury/ t-rexy (nie mylić z extreme
dinosaurs/ niebezpieczne dinozaury z rtl7), każdy z nich miał na...
Szukam filmu (ew. serialu, nie jestem pewna), pamiętam tylko jedną scenę: gruby mężczyzna (być może
nastolatek) próbuje popełnić samobójstwo, wieszając się. Nie udaje mu się to, bo lina się pod nim urywa.
Ktoś stwierdza (może on sam, a może jego znajomy), że jest takim nieudacznikiem, że nawet się zabić nie...
we wczesnych poczatkach tego milenium na hbo (2001-2005), byl o jakiejs kozackiej zbroii
z kosmosu ktora odnalazl jakis rudowlosy szaraczek, a razem ze zbroja z kosmosu
przyleciala jakas poczwara ktora chciala zniszczyc albo zbroje albo ludzkosc. pamietam
scene ze ten typek siedzial w tej zborii przy jakims...