Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mogą to być np. filmy komediowe z satanistami. Są takie?

film o dziewczynce, która była upośledzona/opóźniona i nic jej nie pomagało, aż w końcu
pojawiła się pewna kobieta, która wiedziała jak ją wyleczyć, ale musiała ją zabrać z dala od
rodziców, żeby się udało.
Czy ktoś kojarzy???

Czy zna ktoś portal, gdzie można łatwo i szybko zrobić taką listę? Tak, żeby można było
dodać do posiadanych i już byłoby na liście.
Na filmwebie takiej opcji nie ma.

szukam filmu to chyba dramat o rowerzyście który stracił noge

Tytuł filmu w którym pokazano Lebensborn. Na początku filmu hulały wesoło Niemki ale
pod koniec pokazano jak ten sam ośrodek przerobiono na miejsce w którym
przygotowywano kalekich żołnierzy na powrót do obrony berlina. Pamiętam że film mi się
podobał.

Mało pamiętam bo filmu jeszcze nie widziałam tylko tyle o ile z opisu. Kobieta i mężczyzna. Początkowo się nie znają. Ona pracuje bodajże w jakiejś firmie i dzwoni po ludziach albo to oni dzwonią do niej(?) i tak poznaje jego... utrzymują kontakt telefonicznie aż w końcu się mają chyba spotkać i nie wiem czy czasem nie...

więcej

Ojcec dziecka gnie w wypadku samochodowym i zamienia sie w psa by żyć jak pupil swojego syna w domu
?

o młodej kobiecie, powracającej(na stałe, bądź na jakiś okres) do domu rodzinnego, coś jak to znowu ty

1. Grupa skinów stara się oczyścić miasto z kolorowych, pamietam, ze matka jednego z nich
byla kelnerka, byla tez scenka, w ktorej kilku z nich pobil jakis azjata, film na 99% amerykanski,
widzialem kilka lat temu w tv
2. Złodziej włamuje się do domu jakiegos bogatszego faceta, probuje ukrasc jego auto, ale...

Czesc. Otóz dawno temu, moze z 10-15 lat temu ogladalem pewien film, nigdzie go teraz nie moge znalezc. Nazywal sie chyba "Walle". Opowiadal on o karzelku, ktory znalazl dziecko w rzece, okazalo sie, ze to byla ksiezniczka, nazywala sie jakos Laura/Lora - jakos tak. Ogolnie to taki fantastyczny film, pamietam ,ze byly...

więcej