Od dłuższego czasu chodzi za mną fabuła filmu i postanowiłam go znaleźć. Film science fiction (myślę, że
okolice 2003r,) świat pogrąża chaos, na czarnym rynku kwitnie handel wspomnieniami. Można nagrać swoje
przeżycie na dyskietkę i sprzedać komuś innemu. Pamiętam, że były chyba jakieś takie "kaski" do odczytu...
Oglądałam kiedyś w telewizji bardzo dobry film, ale nie mam pojęcia jaki był tytuł.
Tak więc :
były dwie przyjaciółki, jedna piękna w długich ciemnych włosach,druga blondynka włosy
do ramion, czarna żyła dobrze miała bardzo dobry kontakt z mamą , była lubiana, jej
przyjaciółka blondi zazdrosna o wszystko zabiła...
hej, szukam filmu, który widziałam pare razy przechodem na filmwebie. Opowiada o
dziewczynie, która zainstalowała sobie aplikacje w telefonie chyba i ta aplikacja pozwalała
jej rozmawiać z samą sobą tylko starszą. I ona radziła się siebie samej tylko starszej, jak
ma żyć. Na plakacie dziewczyna chyba siedzi na...
Witam, jakiś czas temu widziałem trailer do filmu ale nie pamietam jego nazywy . Mało
rzeczy pamiętam , najbardziej szczegółowe było to, że grali tam nastolatkowie i chyba mieli
jakieś magicze moce . Była scena ze grupka ta jechała samochodem i jakiś chłopak
zgniótł czy tam podniósł samochód za pomocą swojej ''...
Siemka wie ktos jaki jest tytuł filmu/bajki zrobinej na podstawie kaczych opowiesci? Opowiada o tym, ze ci bracia w swieta zarzyczyli sb zeby trwały one wiecznie. No i tak sie stało, codziennie sie budzili i codziennie były swieta i robili to samo.
Siemka wie ktos jaki jest tytuł filmu/bajki zrobinej na podstawie kaczych opowiesci? Opowiada o tym, ze ci bracia w swieta zarzyczyli sb zeby trwały one wiecznie. No i tak sie stało, codziennie sie budzili i codziennie były swieta i robili to samo.
o co chodzi z "klasami filmu". Ciągle czytam, że jakiś film jest klasy B, Z etc.
I nie mam pojęcia o co chodzi. Gdyby mi ktoś wyjaśnił -
co to jest za skala/podział, według czego się dzieli - byłabym bardzo wdzięczna.
Szukam krótkometrażowego filmu, który lata temu widziałem na canal +.
Dziewczyna otwiera drzwi do mieszkania, w których stoi kolega jej chłopaka i za pieniądze
zaczyna pokazywać mu kolejne części ciała. Jeżeli ktoś zna tytuł to będę wdzięczy za
podanie
Witam szukam filmu horror z 2012 nie znam tytułu pamiętam tylko że parze popsuł się samochód i gdzieś przy drodze zatrzymali się u takiego typa który przytrzymał w takiej szopie jakiś chłopca małego i wiem ze na koniec ten chłopiec dostał taka lawete z samochodami zabawkę mała i jak para uciekła to przed nimi jechała...
więcej