Pamiętam, że oglądałam w tv, w końcu lat. 90. chyba film, który nie miał jakieś linearnej fabuły, stanowił chyba zlepek rozmaitych dziwnych scen, nieco groteskowych. Niestety, nic z niego nie pamiętam (prócz odczucia, że mi się podobał :D), oprócz takiej scenki: na krześle siedzi Maja Ostaszewska i wspomina, że w...
Witam
ogladalem go dawno temu, tak na oko co najmniej 5 lat temu.
Pamietam ze na poczatku filmu kobieta się kapie w wannie , pozniej przez caly film jest jakas afera, a na koncu sie okazuje ze to wszystko jej sie tylko wydawało.
dzieki za pomoc !
poszukuje fillmu z motywem katastorfy, ostatnio zdobyłąm fragment „Troje” S.Lotz i wkreciłąm sie strasznie w temat. Motyw katastrofy, grupki ocalałych dzieciaków i zjawiska paranormalne i właśnie podobnych motywów szukam w filmie
Witam. Kilka lat temu oglądałem film o prototypach nowych komórek. Leciało to bodajże na TVN. Cała akcja polegała na tym, że te komórki były wpuszczone w mózg w postaci chipa. Ci co to testowali zyskali przez to jakieś niezwykłe zdolności, ale jednocześnie jeden z nich od tego ześwirował. Kojarzy ktoś taki film?
Jakie znacie oprócz:
- Kwiaty na poddaszu
- Droga przez piekło
- Ludzie koty
- Kieł
- Uwikłani
(chodzi bardziej o filmy gdzie ten wątek jest pokazany w formie miłości, a nie gwałtów i molestowania, choć oczywiście proszę wszystkie tytuły)
Witam wszystkich pilnie poszukuje filmu sensacyjnego o dwóch gliniarzach (młodym i
starym), którzy walczą z gangiem lub z dilerem. Starszy policjant ma córkę która jest
niewidoma zakochuje się ona z wzajemnością w młodszym policjancie. Młody policjant
jeździ na jakimś ścigaczu i wytacza gangowi wojnę.
Pamiętam...
Poszukuję filmu o dziewczynie, która jest zakochana w nauczycielu i trenerze siatkówki. Z
tego co pamiętam to odbiera jego córkę ze szkoły, a na końcu ją porywa. I zabija jego żonę
przejeżdżając ją samochodem podczas biegania. Kojarzy ktoś?