Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak jak w temacie.

youtu. be/JNPy8R7oGeY

usuńcie spację tylko po kropce bo linków nie da się wstawiać :/

Szukam filmu w którym facet albo kobieta potrafili czytać z ruchu warg
Pamiętam że coś okradali
Chyba lina była przeciągnięta z budynku do budynku

Witam.Szukam filmu z lat 90-tych albo starszego w którym to jakiś facet wpadł ciężarówką z
jakiegoś urwiska do jakieś wody.
Po tym wydarzeniu coś chyba kroił i sie przeciał i rana mu sie od razu zagoiła tyle
pamietam.
Z góry dziekuje za wskazówki.

film o rodzinie która nie wiedziała ze jest nagrywana z ukrytych kamer w ich domu

użytkownik usunięty

Nie oglądałem od początku, ale pamiętam sporo. Troje młodych ludzi mieszka razem,
dwóch facetów i dziewczyna. Jeden z nich dominuje nad resztą i zdaje się było coś
takiego, że uprawia seks i z tą dziewczyną i z tym drugim kolesiem - wbrew jemu.
Bardziej gwałci go, żeby go upokorzyć. Strasznie go traktuje, poniża,...

więcej

film z hiszpańskim aktorem, o pięknej kobiecie, która była podtruwana nieświadomie i przez
sen była wykorzystywana przez demona

Czy zna ktoś tytuł tego filmu ?- akcja dzieje się gdzieś w średniowieczu, grupa osobników podczas ulewnego
deszczu znajduje w błocie figurę świętego z wyciągniętą ręką. Uznają to za znak i umieszczają figurę na
wozie. Jadą tam gdzie wskazuje im ręka świętego, trafiają do zamku... Jakoś tak to było, mam nadzieję że...

więcej

Ktoś kojarzy stary film komedia/Science fiction (na oko lata 90te) Akcja toczy się na statku
kosmicznym w którym jest sala kinowa, mały chłopiec z robotem oglądają oldschoolowy
film SF (coś w stylu "Zakazanej planety") przez cały czas uszczypliwie go komentując. Za
cholerę nie mogę tego znaleźć w sieci, ani...

szukam filmu francuski prawdopodobnie gdzie dziewczyna po 30-stce blondynka zrywa z facetem bo ja zdradzal spotyka na siłowni młodego chłopaka chyba licealiste ,potem spotykają się ponwnie przy jej aucie on pomaga jej wydobyc kluczyki które wpadly do kratki kanalizacyjnej... i tak nawiązuje się ich historia milosci.ona...

więcej

siemka, szukam filmu z lat 80-tych bądź wczesnych 90-tych

fabuła miała się mnie więcej tak iż w pewnym mieście mordował czarny samochód morderca, masakrował za pomocą jakiś ostrzy przymocowanych do kół (tak pamiętam).
był mechanik co chciał dopaść ten samochód (nie pamiętam z jakich przyczyn)

pomóżcie , film z...

więcej