siemka, szukam filmu z lat 80-tych bądź wczesnych 90-tych
fabuła miała się mnie więcej tak iż w pewnym mieście mordował czarny samochód morderca, masakrował za pomocą jakiś ostrzy przymocowanych do kół (tak pamiętam).
był mechanik co chciał dopaść ten samochód (nie pamiętam z jakich przyczyn)
pomóżcie , film z...
film o próbie powstrzymania aójcy kenediego,nakowiec,a raczej na początku jego uczeń cofa się do roku 63.... nie znam dokladnie ttułu, ale poszuuje tego flmu.
Pdobn film jest jak próbują zabić Kenediego we śnie...też go szukam
Proszę o pomoc,kto być może go ma....
Film oglądałem w tv około roku 1998 -99. Film był przypuszczalnie hiszpański lub francuski ale nie jestem pewien. Główna bohaterka grana przez aktorkę o specyficznej urodzie takiej jak mają aktorki hiszpańskie(twarz). Szczupła, ciemne krótkie włosy. Bohaterka była osobą bardzo spolegliwą, zagubioną i słabą. Pamiętam,...
więcej
Witam,
Od pewnego czasu męczy mnie wspomnienie o jednym filmie, który chętnie bym
obejrzał raz jeszcze, niestety mimo wielu prób nie potrafię przypomnieć sobie jego
tytułu. Była to komedia, jedna z tych głupich (coś pokroju "To nie jest kolejna komedia
dla kretynów."), było to o pewnym (chyba) wioskowym...
Mój ulubiony serial to ''Gliniarze z Melbourne''. Piszcie, jakie seriale uwielbiacie i jakie
warto obejrzeć. Poproszę też o krótki ich opis.
Witam, otóż mam pewien problem. W poniedziałek mam ustną maturę z j.Polskiego, z skomponowaniem dzieł itp. nie miałem problemu, chociaż trochę żałuję swojej decyzji, ponieważ wybrałem książkę i film "Zielona Mila" (tu jest ok) i ostatnią część "Harrego Pottera". Zdaję sobie z tego sprawę, iż mogą zjeść mnie tym na...
Witam, poszukuję filmu, oglądałam go jako dziecko około 20 lat temu, na kasecie VHS.
Tytuł z kasety to "Szatan", fabuła filmu opowiada o chłopcu i jego czarnym koniu i władcy
krajów arabskich , który chce mu odebrać tego konia. W rezultacie porywa tego konia,
dając chłopcu ultimatum: jeśli wygra na nim jakiś tam...
Witam, poszukuję starego filmu, ale pamięć mnie zawodzi i nie pamiętam tytułu. Co więcej, nie znam również nazwisk aktorów. Mówiąc wprost: widziałam ten film ostatni raz jakieś 20 lat temu, ale może ktoś akurat umiał by mi pomóc? Był to film nakręcony w latach 1970-1990. Film familijny, raczej dla dzieci i młodzieży...
więcejWitam. Jakiś czas temu słyszałem o kolejnym filmie na podstawie Z archiwum X. Ma to być kontynuacja części "Chcę wierzyć". Ma ktoś informację, czy są jakieś postępy w tej sprawie?
Myślę że to film z lat 90tych. Grupka nastolatków ucieka z domu, z małego amerykańskiego miasteczka.
Któreś z nich kiedyś słyszało o trupie leżącym gdzieś przy torach i postanawiają go odnaleźć, co im się
udaje. W pamięci utkwiła scena kiedy muszą przedostać się przez bagno po czym oblepieni są
pijawkami, oraz...