Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu filmu. Nie wiem czy o pająkach ale w jakiejs scenie było ich pełno w domu.
Główny bohater na końcu chyba zniszczył gniazdo w domu, coś takiego.

Poszukuję filmu o dziewczynce z wadą serca, która potrzebowala przeszczepu. W szpitalu poznała chłopca mniej więcej w swoim wieku i z nim się zaprzyjaźniła. Pamiętam taką scenę kiedy jemu spadł pluszak i coś mu się stało. Z tego co pamiętam on chyba zmarl, ale ona dostała serce i przeżyła. Gdzies pod koniec filmu byla...

więcej

To już było dośc dawno widziałam zawiastun tego filmu w telewizji, a chciała bym go
odnaleźc. W zwiastunie byla pokazana jakby przyszłośc w ktorej ludzie rywalizowali ze
sobą. Ludzie podczas tych zawodów mielli specyficzne metalowe zbroje i były
elementy/paski niebieskie albo czerwone, a i jeździli chyba na...

Wiitam
czy zna ktoś muzyke z film " Trishna" , w tym momencie jak oni jechali na motorze, taka smutna
prosze o pomoc, z gory dziekuje

opowiada o chorej dziewczynie ona chodzi z takim plecakiem na kółkach i ma rurkę w nosie i on poznaje chłopaka i sie zakochują proszę o pomoc pilne !!!!!!!!!

Witam, jaką nosi nazwę film, który opowiada o chłopcu, który szuka rodziców znajduje ich
w Nowym Jorku w Central Parku. Jego mama śpiewa a ojciec gra na gitarze, a ten
chłopiec jak się okazuje bardzo ładnie gra na gitarze a nikt go nie uczył

Potrzebuję tytułu filmu. Jest to horrror, w którym znajduje się popularna grupka dzieciaków z liceum. Na każdym kroku dręczą oni szkolnych wyrzutków. Nadchodzi impreza, bodajże z okazji hallowen, na której Ci dręczeni uczniowie dokonują zemsty na prześladowcach. Jedna z dziewczyn ma za zadanie obciąć swojemu chłopakowi...

więcej

pamietam tylko tyle ze córka wraz ze swoim chłopakiem zabiła swoich rodziców podczas snu flm lat 90 albo 2000 r. hmmmm tylko tyle mi utkwiło w pamięci. jeszcze jeden temacik .. dziewczyna ukrywała swoja płec przed przyjaciółmi uchodziła za chłopaka i bodajże jej kumpla siostra sie w żekomo nim zakochała i wszystko...

więcej

Szukam tytułu starego filmy gdzie w polsce wyszedł na VHS z lat 70-80.Okładka była jak
ilustrowana gość w czarnej czapce z wąsami trzymający snajperke z lunetą.

W tym filmie co pamiętam chodziło o to że ten facet wyjechał na wieś USA w góry jezdził
szarym pikapem i w lesie znalazł raną sarenkę podleczył ją a...

więcej

Witam,
jaką nosi nazwę film, który opowiada o robotniku (jeśli dobrze pamiętam to sowieckim, ale
nie jestem pewien co do czasu akcji tego filmu, lecz na pewno chodzi o Rosję), który
pracuje chyba w kopalni, staje się najefektywniejszym robotnikiem w kraju (wyrobił
największą normę) i odbywa wizyty po różnych...