Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

.

Kilka lat temu oglądałam film o mężczyźnie, który nawiązał znajomość internetową z kobietą. Po pewnym
czasie kobieta ta zaczęła zwierzać się z przemocy, jakiej doświadcza ze strony męża, przysłała np. zdjęcie z
posiniaczoną twarzą jako dowód. Pod koniec filmu za namową tej dziewczyny główny bohater morduje jej...

Jakiś czas temu oglądałem thriller/horror. W tytule ma coś o ciemności.
A więc:
Wiem że film zaczynał się w kinie.
Znikają nagle wszyscy ludzie (sami ludzie) ich ubrania leżą na ulicy, zostaje garstka ludzi. Przetrwają jak będą w jakimś świetle. Gdy nastaje ciemność "coś" zabiera ciało. Występował tam chłopak. Tyle...

więcej

koleżanka w pracy opowiadała dziś o pewnym filmie, ale nie mogła przypomnieć sobie tytułu .
Mniej więcej treść jest taka , że rodzina jedzie do Włoch na wakacje. Mały syn małżeństwa zostaje postrzelony w głowę i zapada w śpiączkę. lekarz prowadzący chłopca proponuje rodzica przeszczep organów ich syna , jednak matka...

więcej

Film jest o tym, że mężczyzna najpierw zamyka w pomieszczeniu i głodzi psa jednocześnie oglądając jego
śmierć, a następnie to samo robi z kobieta i niemowlakiem.

mrocznego horroru/dramatu w klimacie Co kryje prawda.

Z jakiego filmu jest ta scena

Oglądałem kiedyś fil, chyba thriller, ale nie mogę sobie przypomnieć jaki jest jego tytuł. Był motyw za zabójstwem bodajże na prakingu przy pomocy gaśnicy, uciekajaca kobieta w płaszczu i na samym końcu akcja z kanałkiem - pod kartka do kanałku był guzik/pieniązek? Nie pamietam co/ Pod koniec detektyw przyszedł na...

Jeden czarny jak otworzył usta, to ziemia zaczęła się z nich wysypywać. Okazało się, że chłopcy są zakopywani żywcem wokół ciała chłopaka zastrzelonego kiedyś przypadkiem w czasie polowania. Jego matka od nastu lat porywała ich, żeby jej synek miał wokół siebie kolegów. To już była taka stara siwa babcia. Na końcu...

Film pochodzi z późnych lat 80 - tych lub wczesnych 90-tych. Film opowiada o walce
Policjanta (wydawało mi się , że to był Rutger Hauer, ale nie znalazłem tej roli w filmografii),
który walczy w mieście z Potworem (jakieś wcielenie diabła - trochę podobny do Obcego) .
Pamiętam, że na końcu kolo wyrywa bestii...

więcej