Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film był stary rozgrywał się w średniowieczu. Zaczynał się że był turniej rycerski i podczas turnieju jeden rycerz ginął ale przed śmiercią dał synowi figurkę jak by smoka lub cos podobnego do godzilli, pozniej po kilku latach jak syn dorosł to ten smokopodobna postac rosla raz z nim i zyla z nim, dalej nie pamietam za...

więcej

Film prawdopodobnie czarno-biały ale niekoniecznie. Opowiadał o bejsboliście który trzymał
w dłoni dwa kije bejsbolowe. Pamiętam że miał potem jakąś chorobę ręki/dłoni i nie mógł tak
grać lub wcale nie grał.
Pamięta ktoś taki film...?

wiem że już tysiąc razy pytałam ale...kojarzy ktoś może film o starszym mężczyźnie, który
przedstawia synowi swoją narzeczoną, czy kochankę, która jest od niego dużo młodsza.
nie zaskoczy was że będzie ona miała romans z jego synem. i będzie go jakby namawiać
do zabicia ojca. aż pewnego dnia ojciec nie żyje a...

Witam, szukam filmu poruszającego głównie problemy narkotykowe, handel bronią
właśnie z okolic krajów latynoamerykańskich. Aczkolwiek inna tematyka z tą sama
sceneria ewentualnie też mile widziana. :)

Witam
Potrzebuję znaleźć stosunkowo mało wulgarny fragment z tego filmu z motywem oszustwa. Potrzebuję to na
prezentacje maturalną i nie wiem który fragment byłby najodpowiedniejszy.
Z góry dziękuję.

Witam
Widziałem jakiś czas temu mniej więcej taki trailer:

Jakiś gość w średnim wieku, pedofil, podjeżdża do młodej dziewczynki i namawia ją,
żeby pojechała z nim do domu.
Ona z nim jedzie. U niego w domu ta dziewczynka zaczęła mówić do niego głosem
demona tak jakby, chyba głosem zgwałconych przez niego...

Wypiszcie liste filmow na ktorych premiere z utesknieniem czekaliscie, a zawiodly was na calej linii. Oczywiscie rowniez filmy na ktore mocno sie ''napaliliscie' ze wzgledu na: obsade, opis fabuly, rezysera, tematyka itd., a ktore niespelnily waszych oczekiwan.

O to moja lista (kolejnosc przypadkowa)
-Wszystko za...

więcej

Z jakich filmów są te gify? Lub czy ktoś kojarzy tych aktorów/aktorki?

24.media.tumblr. com/7f631ff1a920baa35e80745d1550813e/tumblr_mw7qwhIlcq1sj
1vlgo1_500.gif

31.media.tumblr. com/ae7db4d8ec0c9c8510cea0d02f966abc/tumblr_mvv1ibBJWV1
sj1vlgo1_500.gif

Usuńcie spację przed "com" :)

Wiem tylko tyle że kobieta zostaje przygnieciona przez ciężarówkę. Coś z cysterną chyba że
ona się przewraca czy coś takiego. Kobieta ma zaklinowane nogi i gdy ją wyjmują okazuję
się że jest/będzie kaleką. Później zostaję lekarką. Tylko tyle wiem. Ktoś kojarzy?

Przeszukałem form na tyle ile mogłem, ale tytułu szukanego filmu nie odnalazłem.
Fabuła filmu to: nauczycielka po szkolnej dyskotece podczas powrotu do domu zostaje brutalnie zgwałcona po kolei przez swoich chyba trzech uczniów i w wyniku gwałtu i odniesionych obrażeń ginie. Do szkoły w której pracowała przenosi się...

więcej