Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie znacie filmy i seriale o tańcu go go.

Poszukuje jakiś dramatów o nastolatkach o podobnej tematyce do :

-Trzynastka
-Biały Oleander
-Uśpieni
-Przekleństwa niewinności

CHODZI żeby główniee grali nastolatkowie ;)

Jak Gladiator, Braveheart, The Last Samurai, The Patriot, Elizabeth, Joan of Arc, The Last
of the Mohicans czy nawet Kingdom of Heaven.....

zapowiada się jakiś w niedalekiej przyszłości? mówię tu oczywiście o wysokobudżetowych
produkcjach..

Witam, chciałbym żebyście pomogli mi znaleźć film który oglądałem z jakieś 6-8 lat temu
wtedy był on raczej nowy. Slasher w którym grupa studentów jedzie do lasu. Pamiętam
scenę w której znaleźli kupe śmieci na której były (części ciał?). Wiem że niewiele
informacji, ale mam nadzieje, że zdołacie mi pomóc. Z góry...

więcej

Witam szukam filmu który oglądałem jak byłem mały więc jedyne co pamiętam to chłopak
czy facet z długimi włosami z koszulką z czaszką chyba ukrywał sie w jakiś ruinach albo
czegoś szukał w tych ruinach. Myślałem że to może jakiś stary punisher bo z tym skojarzyła
mi sie czaszka na koszulce ale to chyba nie to bo...

więcej

Hej,
jak głosi tytuł wielgachnymi literami pisany (co by więcej osób go odnalazło i na niego
odpowiedziało) robię listę najbardziej inspirujących filmów wszech czasów. W prezencie dla
przyjaciółki, więc prócz własnych poszukiwań zaprzęgam do pracy najaktywniejszych
filmwebowiczów i maniaków srebrnego...

Cześć, mianowicie poszukuję filmu, którego nie pamiętam już zbyt dobrze, w każdym razie główną postacia jest kobieta, ktora bardzo chce wyjsc za maz, ale dowiaduje sie, ze w jej rodzinie bodajze wystepuje przesad,ze szczesliwa i ze idealnym jej mezem bedzie jej 11 (chyba) chlopak z kolei i poznaje super fajnego gostka,...

więcej

Powiem tak dokładnie nie opowiem bo nie pamiętam znam tylko urywki wiem że była
bogata rodzina może mafiozi,nie wiem czy ten chłopak co tam był to się chyba mscił zabił
w tej rodzinie dzieci strzelił w poduszkę lub udusił ta rodzina najbardziej to przeżyła ale
chłopi w tej rodzinie też nie byli dobżi ,poza tym...

więcej

Z tego co pamiętam film leciał parę lat temu w święta. Opowiadał o chłopaku, który został na święta sam w domu. To był taki niski blondynek. Do jego domu chcieli się włamać włamywacze? Kojarzy ktoś ten film??

Witam chodzi mi o tytuł film z lat 90 chyba mam w głowie kilka obrazów z tego filmu tak + -
chodziło chyba o porwanie chłopca ten co go porwał miał na imię harry chyba grał tam też
joe pantoliano ale nie jestem pewny. Zatrzymali sie na ranczu jakiejś blondyny on jej tam
naprawiał diabelski młyn czy coś tyle...