Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niektórzy piłkarze byliby doskonali w roli aktora filmowego, bajkowego świenie zagraliby np. jako Shrek ?! Ja stawiałabym na Khana w bajce
"Król Lew" (= zagrałby postać tytułową!!! PoZdRoWiOnKa

Zaproponujcie proszę jakiś ambitny film, na który mogłabym w najbliższym czasie pójść... Potrzebuję napisać wyczerpującą recenzję.

W tej tematyce filmowej,nasza kinematografia jest bardzo słabiutka...

Mam do was pytanie, bo robie portfolio filmowe po angielsku, jakie znacie filmy gdzie jest ukazana historia Anglii, ktore filmy proponujecie? Moga byc takze dokumentalne :) juz wiem, ze jest Braveheart, Elisabeth i The Queen Lub filmy o silnych kobietach, jak np. Joanna D' Arc? To jakie filmy moga byc jeszcze? Bo chce...

więcej

Bardzo lubie typ filmów, bede wdzięczna za każdy nowy tytuł:)Mi w szczegółności podobał sie film "Piękny umysł" a Wam?

Witam mam wielka prosbe poszukuje tytułu pewnego serialu. Mianowicie pamietam ze lecial on kiedys w TV niestety nie pamietam na jakim programie ale wydaje mi sie ze na Polsacie. Pamietam tylko tyle ze ten helikopter byl schowany gdzies pomiedzy skalami zeby nikt niemogl go odnalezc. Z tego co jeszcze pamietam mial on...

więcej

heyka!! poszukuje tytułu film, co prawda nie grała w nim hil, ale jest zaj*** !! to świetnia komedia romantyczna, która opowiada o losie dwojga ludzi, którzy spotykają sie po raz pierwszy po kilku latach od swojego spotkania (wczesniej poznali sie w samolocie i wiecej sie nie widzieli)i sie w sobie zakochują! wiem że...

więcej

Witam serdecznie i prosze o pomoc. Jakos w latach 90' kilka razy puszczali film "Krolowa Sniegu", ktory mnie - wtedy dzieciaka, szczerze oczarowal. Niestety nie wiem, z ktorego roku jest ta ekranizacja, kto tam gral, no nic kompletnie. Szukalam, szukalam i juz bylam prawie pewna, ze to to...

jaki film był nieciekawą ekranizacją książki??