Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moi kochani szukam filmu tzn tytułu :) nie pamiętam go dobrze ale ogólnie chodzi w nim o zwłoki ludzkie. Jest sobie ktoś (nie pamiętam czy facet czy ktoś tam) i on znajduje zwłoki i musi je gdzieś przewieść i one co chwila gdzieś giną :) no to chyba tyle co pamiętam wiem że jeszcze one (zwłoki)potem będą takie...

a tam m.in. przegląd filmów - filmy pokazywane będą w CENTRUM KULTURY "ZAMEK"

--> 11 marca /WTOREK/
godz. 12:00 /C.K. “Zamek”, Sala Kameralna, ul. Św. Marcin 80/82/ Przegląd filmowy Yugo-stalgia cz. 1 (wstęp: 5 zł/film, 10 zł/blok)

12:15 - Iluzja, reż. Svetozar Ristovski, Macedonia/Austria 2004,...

Tez mam problem z tytulem. Pare lat temu obejzalam film o genialnym pianiscie ktory zwariowal bo go dreczyl ojciec. Film pokazuje jego zyciorys. Niestety nie pamietam kto tam gral. Czy ktos kojarzy ten film?

Kino ma potężną moc oddziaływania na widza. Kreuje ono postrzeganie rzeczywistości u przeciętnego odbiorcy. Często jest to obraz fałszywy, zakłamany. Twórcy filmów i ich producenci mają swoje poglądy i je przekazują w tworzonych prze siebie filmach. Nie zawsze obiektywnie przedstawiając dane wydarzenia.

Czy znacie...

więcej

Hhm...mam problem z tytułem filmu...zwiastun leciał w Tv niestety dawno...
2 dzieci chłopiec i dziewcyznka mają coś w rodzaju ,,szkatułki" i przekazuja ją sobie razem z wymyslonym wyzawaniem ktore musza zrobic, w filmie jest poakzane ich życie własnie te wyzwania i to jak dorastają dalej sie w to bawiac.. Błagama o...

więcej

Witam Serdecznie!

Planuję zrobić pewną prezentację na temat uzależnień(głównie chodzi tu o narkotyki, ale nie tylko). Chciałbym w tym celu wykorzystać kilka filmów. Jeśli takowe znacie, to prosiłbym abyście w tym temacie umieszczali tytuły. Z góry dzięki.

Film jest prawdopodobnie z 2006 lub 2007 roku.

Głównym wątkiem są perypetie dwóch par: starsze małżeństwo: zapracowany bogacz i jego żona maniaczka wydawania kasy, i druga para: młody, przystojny szofer i jego młoda żona. Obaj mają podobny problem: znudzenie partnerką i gdy wychodzi to na jaw, partnerki postanawiają...

więcej

Bardzo proszę kogoś o pomoc, szukam serialu i nigdzie nie mogę go znaleźć. Chodzi mi o serial z Matthew Foxem pt. Haunted. Zna ktoś jakieś linki do tego serialu żeby ściągnąć? albo stronki z których można go pobrać? proszę o info
pozdrawiam

Film widziałem, trzyma poziom poprzednich części. Dobrze zrobiona krwawa jatka, okraszona śladowymi ilościami fabuły, pozbawiona ciągu przyczynowo skutkowego. Czysta rozrywka, zupełnie nie obciążająca mózgu. Polecam na sen po męczącym dniu.

Posłuchajcie mam do was prośbę wie może ktoś co to jest za piosenka grana w 1godz i 19 min ? ...Powiem wam tak...że to jest ostatni tanie Tucka z bandą bo pozniej jest końcowy taniec i film end...Piosenka zaczyna się jak tylko zaczynają tańczyć...Jeżeli możecie to zapodajcie tytuł nutki lub wyślijcie na maila albo na...

więcej