...a właściwie to tytułu filmu oraz/lub jego kontynuacji.
Rodzeństwo - brat i siostra - dysponują zdolnościami telekinetycznymi. Jedyne prócz tego, co pamiętam, to to, że w części drugiej walczyli przeciwko sobie i brat o mało co nie zgniótł siostry windą...
Witam czi ktos posiada wersje rezyserska Leona zawodowwca??? jest dluzsza od normalnej (kinowej) wersji o kilka scen.
czy wie ktoś z jakiego filmu jest to zdjęcie:
http://i14.tinypic.com/733my55.jpg
jedyne co wiem, że jest to horror z 2000 roku.
Właśnie obejżałem ten film,muszę się przyznac że pierwszy raz ogladałem pełnometrazowy film tego typu,i warto było.Bardzo fajnie zrobiony graficznie,efekty dzwiekowe tez są bardzo dobre.Postacie poruszają się z płynnością.Polecam ten film.Pozdro :)
dane identyfikacyjne niewielkie,widziałem fragmenty na przełomie lat 80./90 na tv kablowej -stacja angielska , to film sf ,dzieje się chyba na jakiejś planecie lub ziemii przyszłości,latające machiny ale sterowce ,pustynna sceneria,to tyle ciekawe czy ktoś pomoże ? Dziękuje
czyli takie, w których ostatnia scena pozostawia widza z niepewnością, jak postąpi bohater...
Np. w "Nożu w wodzie" Polańskiego auto zatrzymuje się na rozstaju dróg i nie wiadomo, czy Niemczyk uwierzył Umeckiej i pojadą jednak do domu, czy tez nie uwierzył i skręci na komendę MO...
Jakieś inne przykłady?
Mój brat szuka filmu "Paco, Maszyna do zabijania". Czy ten film naprawdę istnieje? Ponoć coś w stylu terminatora. Raczej koniec lat 80. Może ktoś zna angielski tytuł?
1.Poszukuje jakiegoś świetnego horroru najlepiej od 2000 do 2008r.Takiego horroru że można się po...ć w majty :) że jest jakaś akcja i wogole.
2.Poszukuje jakiejs rozbrajajacej komedii (nie romntycznej) po której boki sie zrywa :)).