Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam 2 filmów i ta sprawa nie daje mi spokoju. Pierwszy film jest o kilku przyjaciółkach i przedstawia rok z ich życia, miesiąc po miesiącu, styczeń, luty, itd. ... Zapamiętałam szczególnie jedna z przyjaciółek, która prowadzi chyba taką niby-księgarnię i ciągle czyta oraz w razie potrzeby rozdaje...

Szukam filmu zw ktorym w wyrazny sposob wykorzystana jest mowa ciała np. na randce , czy podczas spotkania biznesowego lub rozmowy kwalifikacyjnej z gory dziekuje.:)

mam pytanie czy ktos wie gdzie toczy sie akcja filmu rozmowy noca, w jakim miescie???

Pewnie czytacie miliony takich tematów, ale na prawdę nie mam pojecia jak uzyskać tytuł tego filmu. A bardzo mi na tym zależy. Nie bardzo nawet pamiętam o co dokładnie w tym filmie chodziło, a juz o aktorach występujących nie wspomnę, ale postaram sie przekazać przynajmniej skrawki informacji, które mogły by wam...

Worst Picture: "I Know Who Killed Me"

Worst Actor: Murphy in "Norbit"

Worst Actress (tie): Lohan as twin sisters Aubrey and Dakota in "I Know Who Killed Me"

Worst Supporting Actress: Murphy in "Norbit"

Worst Supporting Actor: Murphy in "Norbit"

Worst Screen Couple: Lohan & Lohan in "I Know Who Killed...

Uwielbiam komedie z czarnoskórymi, moim zdaniem świetnie odnajdują się w tego typu filmach. Jeżeli znacie jakieś tytuły piszcie! Z góry dzięki;)

Był chyba kiedyś taki film (daaawno temu - pamiętam tylko kilka scen bowiem oglądałem go w dzieciństwie) o dziecku androidzie. jakaś rodzina go adoptowała czy coś (Nie, nie chodzi o AI Spielberga - ten film starszy i to o wiele) Kończył się jakoś tak że ten dzieciak uciekał samochodem (robotem był to prowadzić...

Mam nietypową prośbę. Odnośnie braci Daltonów. Jak się nazywali? Chodzi mi o to, jak na imię miał najwyższy z nich, jak najniższy, itd. I który z nich był najmądrzejszy? Jak dobrze pamiętam to najniższy. W ogóle w Internecie można gdzieś odnaleźć odcinek Lucky'ego Luke'a po polsku?

Oglądałam jakis czas temu film (japonski,chinski nie wiem dokladnie) opowiadal on o tajemniczje kobiecie ktora porywala małe sieroty (dziewczynki), na jakas wyspe i tam, dzieci szkolono na zabójcow, po jakims czasie mniej wiecej jak dziewczyny mialy 19 lat, musialy sie nawzajem pozabijac i zostaly tylko 3...

Witam!
Znacie może jakieś filmy z naprawdę dobrą oprawą muzyczną ? Bardzo podobał mi się "Odlotowy Duet" "Szkoła Rocka" i "Tenacious D: The Pick Of Destiny"
Szukam czegoś z równie dobrą oprawą muzyczną.