Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Od dawna jest juz dostępny w sieci trailer a na filmwebie ani widu ani słychu. Jak to możliwe? Gdzie są niestrudzeni bojownicy o kolejne punkty?

Czy ktoś się orientuje, czy na platformie "n" jakaś stacja będzie transmitować gale z rozdania oscarów? Jeżeli tak to proszę o podanie przy okazji kanału, na którym się ten program znajduje.

Hej, mam pytanko.

Co sądzicie o filmach których akcja dzieje się w latach 60- 70? I czy znacie jakieś dobre filmy których akcja dzieje się własnie w tym okresie? Obojętne z którego roku film ważne aby akcja toczyła się właśnie w tych latach. Napiszcie też jakie są ważne cechy tych lat które mogą być dobrym...

witam
widziałem w telewizji kilka lat temu. dzieje się na azjatyckich stepach, bohaterem jest kierowca ciężarówki. pięknie sfotografowany... zupełnie nie mogę skojarzyć gdzie szukać. proszę o pomoc :-)

Akcja działa sie na przedmieściach. Pewien nastolatek konstruował amatorsko roboty (miał takiego małego jak z gwiezdnych wojen). Miał przyjaciółkę w której się podkochiwał. Dziewczyna miała niestety rąbniętego ojca który sie nad nią znęcał. Pewnego razu pobił ją lub zrzucił ze schodów i chyba umarła(?), wtedy chłopak...

więcej

Jakie polecacie komedie ze swietną oprawa muzyczną? Moje ulubione "Odlotowy Duet" "Szkoła Rocka" "The Pick Of Destiny"

Czy ktos pomoze mi w znalezieniu tego filmu - błagam

Dla tych co polsat cyfrowy mają, ceremonia na żywo może być na kanałach 167 2M, 1674 ARM oraz 972 HRT. 100 procentowej pewności nie ma, ale ja o 3.00 sprawdzam, a może się uda.

Znacie jakieś dziwne nurty w kinie, gatunki, które już nie istnieją albo o których mało się mówi. Proszę podzielcie się swoją wiedzą. Pełną listę gatunków filmowych znajdziecie na moim blogu (są tam też najklasyczniejsze na świecie, zwykłe gatunki, dlatego razem sporo się tego nazbierało). Pozdro