"Chała, szmira, dłużyzny, parcie na zarobienie kasy pod przykrywką Testosteronu. Takiego gó.na dawno nie było. Pierwszy raz widziałem, jak ludzie wychodzili z kina przed końcem seansu, a młodzież gimnazjalna (dla której kawałek cycka i dupy jest na ogół ogromną arakcją) ostentacyjnie ziewała a wkońcy zaczęła rzucać się...
więcej
Dziękuję, rozejrzę się za tymi tytułami :)
Film z Tenacious D faktycznie świetny :D Może warstwa fabularna nie była najinteligentniejsza, ale były świetne piosenki, właśnie czegoś takiego bym szukał :)
Słyszałem, że ma sie pojawic niebawem (?) film pt. Whiteout m.in z Kate Beckinsale. Czy ktoś ma pojęcie kiedy nastąpi jego premiera? Czy jeszcze w tym roku? To samo pytanie odnośnie Kolejnej częsci Underworld. Pozdrawiam wszystkich Filmłebowców he he
napisalm pare scenariuszy do filmów. co mam teraz zrobic?
a)podesłac do paru wytworni?
b)jak juz to sam sobie moge je nakrecic?
c)inne?
Polski tytuł - przynajmniej na kasecie video "ninja".
Akcja sie dzieje w USA. Jakis ninja idzie do jaskini po sprzet przebiera sie i atakuje jakis ludzi na polu golfowym.
Dziewczyna ktora ćwiczy arerobik ma w domu gre (taka stara jak automaty do gry) z tego automatu przenika w nią jakieś światło i ona staje sie...
był kiedyś taki film o rodzinie 3 lub 4 osobowej, którzy oprócz ojca rodziny zostają przemienieni, wygląd ich się nie zmienia lecz osobowość. Ojciec, żeby ich uratować założył skafander, który jest u niego w firmie, podobny to takiego jakich używają astronauci i udaje się chyba do piekła.
opis filmu przeze mnie...
Film opowiada o wloskim gangsterze. Ktory dorobil sie dzieki handlem narkotykami. Ma dziewczyne, ktora jak dowiadujemy sie na poczatku filmu jest z nim w ciazy. Wkoncu spotyka chlopaka przyjaciolki jego dziewczyny (nagmatwalem ;p), ktory proponuje mu by zainwestowal w akcje. Traci na tym, pod koniec filmu zabija...
Witam.
Może ktoś skojarzy ten film bo ja już nie mam pomysłu jaki mógł mieć tytuł. Leciał kiedyś w TV. Grupka znajomych (w USA) wybierała się na jakiś tam mecz wozem campingowym. Utknęli w korku na autostradzie. Po zmroku, mając dość czekania postanowili ominąć korek przez "nieprzyjemną dzielnice". Zabłądzili. Później...