Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich,

tak sie sklada ze mam pewne pytanie i nie ukrywam licze na Wasza pomoc. http://film.onet.pl/11332,,Przez_ciemne_zwierciadło,film.html- klikajac na ten link otworzycie trailler do filmu Scanner Darkly. Moje pytanie brzmi natsepujaco- czy ktokolwiek z Was orientuje sie jak kawalek/ utwor leci w tle?...

więcej

Nie znam tytułu, ani nie pamiętam aktorów. Wiem jedynie o czym jest. A jest o pewnym młodym chłopcu (dzieciak), który bardzo dobrze gra w szachy. Pamiętam jedną scenę jak grał ze swoim ojcem w domku.. Wyglądało to tak: chłopak kąpał się na piętrze w wannie, a jego ojciec siedział na dole przy szachach i w ten sposób...

więcej

4. Festiwal Filmów Niezależnych kilOFF już w kwietniu!
Wszystkich młodych twórców filmów niezależnych zapraszamy do zgłaszania filmów do konkursu. Festiwal, organizowany przez Polskie Forum Edukacji Europejskiej odbędzie się w dniach 18 – 20 kwietnia 2008 w Centrum Sztuki Filmowej w Katowicach. Zgłoszenia do konkursu...

więcej

Jaka komedia waszym zdaniem zasługuje na miano komedi wszechczasów?

Mój typ to:

- NR1. Ace Ventura
- Straszny Film
- Głupi i Głupszy
- SuperBad

moze to troche oklepane ale jestem ciekawa jakie sa wasze najlepsze filmy:) czy trzymacie sie jednego stylu czy moze waszymi najlepszymi sa filmy z roznych stylow:) propomuje zeby kazdy kto chce sie podzielic swoimi typami niech wpisze najlepszych 5:D :D ciekawa jestem jakie filmy beda sie powtarzac:)
moje typy...

Według mnie "Sleepwalking", ogladając trailer nie dało się oczu oderwać, poza tym lubię filmy w takim klimacie:D oooo i zapomniałem dodać,że gra tam fenomenalna AnnaSophia Robb, co czyni ten film przyszłym majstersztykiem:D Mogę dodać jeszcze "Have dreams, Will travel" wiadomo kto tam gra jedna z głównych ról:D

dziewczyny chcą trzech rodzajów filmów - komedii romantycznej (ogladały juz chyba wszystko co znane :/ i mam problem) , dramatu z kobitką w roli głównej (tutaj brak pomysłu - pomóżcie) i romansu....

liczę na was...

Witam
Szukam !!!!tytułów!!!!! dobrych koncertów... mnóstwo tego jest i trudno wybrać coś naprawdę niezłego... moja orientacja muzyczna nie ma znaczenia. Tylko nie piszcie o Pink Floyd, Genesis, Korn, popie i innych mainstream'owych produkcjach... Najlepiej coś mało znanego...
thx. pozdr

Co mi polecicie w telewizji w dniach od 3 lutego 08 do 10 lutego ??

A więc poszukuje tytułów różnych horrorów które oglądałem w dzieciństwie! Kiedyś non stop leciały w nocy horrory typu Mgła czy Żaby...poszukuje takich starych własnie horrorów z lat 70-89 !

*Pierwszy horrora jakiego nie moge nigdzie znalezc to jedna scenke zapamietałem: jak górnik w jakiejs kopalni - chyba zasypało...

więcej