Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dwóch filmów potrzebnych mojej córce do prezentacji maturalnej. Są to : Casablanca i Lecą żurawie.
Czy są one gdzieś dostępne na DVD lub VHS. Chętnie je zakupię lub
wypożyczę. Z góry dziękuję za pomoc. E.B.

Jestem fanem kina "made in Hongkong" w wykonaniu Jackiego Chana i Jeta Li, osobiście preferuję filmy które nakręcili na dalekim wschodzie. Chciałbym poznać wasz ranking najlepszych filmów w ich wykonaniu wraz z uzasadnieniem, mój przedstawia się następująco:
-Jackie Chan
1.Szybszy niż błyskaica
2.Policyjna...

użytkownik usunięty

"Hostel" straszny? Raczej obrzydliwy. Jatka w dosłownym tego słowa znaczeniu. Straszne to są "Egzorcyzmy Emily Rose", "Droga bez powrotu" albo "Zejście" - niezbyt dużo krwi, a klimat tych horrorów tak wciąga, że kilkadziesiąt minut mija w mgnieniu oka.

witam szukam filmu gdzie pewien chinczyk ma w sobie rozrósznik serca co daje mu wiekszą sięł

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jest 06.02.08 ok 14 w Uckim Charlim 2 persony udające się w wewnętrzną podróż z Janem Dominikiem Bauby po projekcji wychodzą z kina nie odzywając sie do siebie bo i po co? przecież i tak nie jesteśmy zdolni do precyzyjnego wypowiedzenia myśli bo otaczają nas olbrzymie ilości wód wstydu, niepewności, niedojrzałości i...

więcej

Film opowiada o kobiecie, która zmienia miejsce zamieszkania. Przenosi się do starej kamienicy gdzie jednak nie zostaje miło przyjęta przez sąsiadów. Starają się oni zrobić wszystko żeby się wyprowadziła. Podkładają jej robactwo przez rury kanalizacyjne, podglądają ją przez okna oraz uporczywie tłuką w ściany. Jedynym...

więcej

Witam!

W najbliższy weekend wybieram się do klubu na urodziny.(przebieranka).
Chciałam was prosić o rade, za kogo moglabym sie przebrac. WIadomo, ze stroje typu superman czy księżniczka odpadają ( nie jestesmy w przedszkolu).

Zależałoby mi na tym aby strój wiele nie wymagał.

Wypisujcie najbarwniejsze...

Jakie polecacie?

Ogl. film ale nie pamietam tytułu, wiem że opowiada on o tym że samolot wynajety przez biznesmena porywaja terroryści. Samolotem leci córka bogacza wraz ze swoimi znajomymi, urządzaja oni na pokładzie balange urodzinowa córeczki. Ojciec dla bezpieczeństwa wynajmuje jednego ochroniarza. Terroryści wcześniej zabijaja...