No więc... Szukam serialu, który był emitowany na programie 'Polsat' jakieś 3-4 lata (chyba) temu. Nie pamietam z niego wiele, w tytule było chyba zawarte imię i nazwisko głównego bohatera. Ale właśnie nie wiem, jak się nazywał. On był blondynem, był troche wyższy. Pamiętam też to, że miał przyjaciela, który nazywał...
więcej
prosze pomóżcie szukam filmu lecial juz bardzo dawno temu może cos około 1995-6 roku w sobote wielkanocną
Film fantasy opowiadał o dwóch dziewczynkach jedna mieszkła z rodzicami a druga pod ziemia, przejście było pod różami pzred domem tej dziewczynki co mieszkała na ziemi, pamietam tylko ze pewnego razu ta...
Pamiętam tylko jedną scenę jak dwaj czarnoskórzy idą ulicą przesadnie się kiwając w kolorowych garniturach i kapeluszach z piórkiem tak jak Ipkiss z filmu "Maska" i mają łańcuchy przy spodniach dlugie aż do ziemi
Z góry dziękuje.
Siema ma wielka proście jeżeli znacie jakieś zarąbiste komedie przy których można sie popałkac ze smiechu, albo które sie wam bardzo spodobały to podajcie jakieś tytułt tych komedi mogą być i starsza ważne aby były smieszne!!
Witam.
Przypominam sobie że kiedyś oglądałem film z dziewczyną o parze; później chłopak wyjechał do szkoły poza kraj i dziewczyna została sama, następnie dowiedziała sie że chyba autobus rozbił sie(ten ktorym jechał jej chłopak) i popełniła samobójstwo, a pod koniec chłopak zadzwonił i sie nagrał na sekretarce ze nie...
Film z Adam`em Sandler`em w roli glownej. Byl w nim watek, ze musial powtarzac wszystkie klasy.
Z cyklu prawdziwe historie:
Malzenstwo z ok. rocznym dzieckiem jedzie w gory. Wkoncu jest tyle sniegu, ze nie moga przedostac sie samochodem. Po jakims czasie zostawiaja samochod i wyruszaja na piechte, pare...
Witam!!Poszukuję dobrego thillera...coś w stylu "Tożsamości".Tylko trochę dłuższy i z lepszym zakończeniem ;)
ale niw wypisujcie po dwadzieśćia tylko 1 no niech bedzie 2 wiecie taki który odrazu wam przychodzi do głowy (Najlepszy,najciekawszy) :):):) pozdro:)
naprawde gowniarze bylem jak obejrzalem kawalek tego filmu w panstwowej telewizorni... Pamietam, ze tematem byl romans starszej kobiety (znaczy sie wtedy dla mnie byla starsza) tak kolo 30, moze troszke wiecej z mlodym chlopcem lat nie wiem moze 15... kobieta byla uderzajaco piekna troszke (tak mi sie wydaje) podobna...
więcej