Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zostałam dziś do kina zaproszona i za nic w swiecie nie wiem na co isc. Chyba jeszcze mi sie to nie przytrafiło. POMOCY

Poszukuje filmow ktore przedstawiaja brutalne i okrutne masakry i tortury ludzi. Teksansie masakry to juz zna kazdy. Najlepiej zeby tez byly to filmy oparte na prawdziwych wydarzeniach. Moga byc to nawet dokumentalne.

Sam go nie mogę dodać, bo mam beznadziejne łącze i źródło mi się nie załaduje (musiałbym czekać, że ho ho!), a jestem perfekcjonistą i staram się ocenić wszystko, co zobaczę :D A więc źródło: www.coke.pl :) Doda ktoś?

Wiem, że może to za wcześnie na taki temat, ale zainteresowała mnie informacja z newsroomu dotycząca wyścigu po Oscary i lista 25 filmów amerykańskich z 2007, które mają największe szanse na zdobycie statuetki. Jestem ciekawa, które z filmów tego okresu, Wam najbardziej przypadły do gustu.
Ja swoje zdanie,...

Mam pytanko: czy ktoś może wie, czy w polska telewizja będzie transmitować galę rozdania Oscarów 2008??

Różnorakie nominacje filmowe już niebawem się zaczną pojawiać, najpierw będą chyba Satelity, już 30 listopada. W związku z tym warto już porozmawiać o filmach, które będą nominowane do Oscarów 2008.
Przeprowadziłem szeroko zakrojone obserwacje i utworzyłem listę filmów, które mają szansę na nominacje do Oscara w...

Witam!
Film oglądałem dość dawno temu w TV, nie pamiętam reżysera, nazwisk aktorów ani tytułu. Wiem że był produkcji amerykańskiej i mniej więcej treść - dlatego prosiłbym o pomoc, może ktoś skojarzy . . .

Treść:
Facet wychodzi na zwolnienie warunkowe z więzienia. Czeka na niego żona i oboje jadą odszukać ukryte...

więcej

Oto link do petycji z prośbą o transmisje Gali Wręczenia Nagród Amerykańskiej Akademii Sztuki i Wiedzy Filmowej w Telewizji Polskiej.
bardzo prosze o popracie petycji!

http://www.petycje.pl/2897

W ostatnich miesiącach zauważyłem, że producenci filmów
co raz to bardziej skupiają się na kontynuacjach "starych"
produkcji filmowych. Jak pokazały ostatnie miesiące wyszły niektóre kontynuacje, a zapowiada się ich co raz więcej. Na ekrany w tym roku nadzchodzą miedzy innymi: Kolejna część Indiana Jones, Rambo 4,...

więcej

Krótkie chaotyczne streszczenie:
Dwoch kumpli w wieku około 35-40 lat wychodzi prawdopodobnie z domu wariatów ,dostają wspólne mieszkanie gdzie zamieszkują razem.Do tego jeszcze są pod opieka coś w stylu kuratora.Panowie muszą przełamać lęk,ponieważ boją sie wychodzić z domu , a nawet używac telefonu(z tego co...