Wiem jak to brzmi, ale koniecznei potrzebuję opis fabuły "Bignij Lola biegnij" - chodzi mi dokładnie o 3 wersje zakończenia filmu. Musze go poisać na zaliczenie z niemca, a zerwałem się z zajęć (na film oczywiście:) Dzięki...
"Czterej pancerni i pies" co sobota z ''Gazetą'' :)) W sobotę 09 lutego pierwsza płyta z serii. Będzie zawierać dwa odcinki: "Załoga" oraz "Radość i gorycz".
do jakiejs aktorki, aktora i nei wiem jak to zrobic..??a chcialabym jakies punkty zbierac:)pomoze mi ktos..???
Cześć! Poszukuję filmów z motywem tańca śmierci! Chcę obracać się dobrze w tym temacie dlatego czekam na wasze propozycje!
Pomóżcie maturzyście!
Moglibyście podać mi tytuły filmów w których był motyw samobójstwa, albo gdy główny bohater się zabija z jakiegoś powodu.
Prosze o odpowiedzi, najlepiej jak najszybciej jeśli się da:)
czujecie się szczęśliwi, przebywając w tym azylu, a może jest ktoś kto sprawia, iż jesteś w tej swojej krainie szczęsliwy, że chcesz wracac do niej za każym razem kiedy tylko nadaża sie okazja? A może chcielibyście miec wlasne zaczarowane królestwo, ale jeszcze go nie odnaleźliście?
Ja chyba mam malutka chociarz...
Film pochodzi chyba z lat 80/90. Akcja filmu zaczyna sie w trakcie smierci zony ktora zostawia meza z dziecmi. Maz obiecuje jej ze sie nimi zaopiekuje. Pewnego nia jak maz byl w pracy dziec zostaly zabrane do roznych domow dziecka w ccalych stanach. glownym tematem filmu jest walka ojca o prawa nad dziecmi a...
Jak sie nazywa tytuł takiego filmu, gdzie trzech gości usiłuje okraść pewien bogaty dom, który jest wyposażony w nowoczesny schrono - sejf. Cały majątek jest w tym sejfie, który oprócz tego służy jako schron. Kobieta z chora córką zamykają sie w tym pancernym schronie a włamywacze przez pół filmu probują sie do niego...
więcejBardzo proszę o pomoc. Potrzebuje nazwisko aktorki ze zdjęcia i z jakiego flmu to kadr. http://www.wrzuta.pl/obraz/o1NdtAcBu7/