Witam wszyskich...
kilka lat temu oglądałem w tv pewien film, ale niestety niepamiętam tytułu...moze ktoś z was bedzie go znał:-)
Akcja...
Pewna kobieta której imienia nie pamiętam przyjeżdza do Wenecji zeby wybrac osobiście szkła czy tez naczynia szklane do firmy swoich rodziców, jest ona artystką.Ma...
Zapraszam na mojego bloga w celu wzięcia udziału w plebiscycie na największą ikonę w historii kina!!!
Pozdrawiam!!!
Czy ktoś wie czy w którymś z warszawskich kin można obejrzeć ten film z napisami? Nic nie jest tak wkurzające jak dubbing w filmie aktorskim :/
Które filmy europejskie są Waszym zdaniem szczególnie warte obejrzenia? Data produkcji w zasadzie nie gra roli, jeśli film będzie względnie łatwo dostępny w sprzedaży.
Temat jest również moim tematem na prezentację maturalną. Dziecko jako pośrednik między światem realnym a nadprzyrodzonym. Odwołaj się do filmów i tekstów literatury:) Mam otóż pytanie. Moglibyście mi, drodzy użytkownicy forum FilmWeb'a, podpowiedzieć jakieś tytuły, które mógłbym wykorzystać?
Myślałem już oczywiście...
Poszukuję coś a'la Pamiętnik księżniczki, A Cindarella Story, Chasing Liberty.
Zna ktoś jakieś fajne produkcje w tym klimacie?
witam pare lat w stecz widzialam film... podobny do constantine. nawet gral w nim chyba ten sam aktor i tez chodzilo tam o demony pieklo i egzorcyzmy. w gruncie rzeczy to bylam przekonana ze to wlasnie byl constantine ale okazalo sie ze nie ;/ i teraz poszukuje tytulu tamtego filmy. jesli mozecie to pomozcie ;* z gory...
więcejwypowiedź pochodzi prawdopodobnie z filmu "Phoenix" i do dziś mnie zastanawia :)). Ray Liotta pyta się kumpla, dlaczego plemię broniące się przed King Kongiem, wybudowało tak wielkie wrota, które z łatwością przecież rozwalił. Gdyby były zwykłe..dla ludzi, napewno nie doszło by do wtargnięcia wielkiej małpy na teren...
więcejPodajcie prosze godne obejrzenia filmy, których akcja toczy sie podczas I lub II wojny światowej. Z góry thx