nie wiem, czy juz kiedys był taki ranking ( pewnie tak), ale strasznie mnie ciekawi, jaki film wywołał w was największe wzruszenie, że aż łza sie zakręciła ( albo prawdziwe wodotryski:P)
u mnie, khem, khem,
1) "Życie jest piękne"...nawet jak to pisze to mnie drapie w gardle..
2) "Zielone mila"....oj oj oj
3)...
Czy ktos moze wie jaki film był kręcony w Nowym Jorku w październiku 2006r. ??? Jakis katastroficzny, moze sensacyjny...
Bo mialam przyjemność być tam w tym czasie i pare ulic bylo zamknietych jakies sztuczne rosliny porozrzucane, samochody osypane jakims pylem... I cos krecili, tylko nie mam pojecia co...
Moi kochani kinomaniacy.
Mam do Was taką małą kolejną prośbę. Mianowicie: wcześniej już prosiłam Was o poszukanie w pamięci filmów dotyczących oniryczności w filmach różnych, teraz z kolei, czy moglibyście mi podać kilka zabiegów technicznych w celu uzyskania owej oniryczności? Chodzi o nietypowe ujęcia, sekwencje,...
Juz 2 July 2008 wchodzi na ekrany kin film "HANCOOK"
Mówie odrazu ze mogą byc jaja jak cholera ;D
Głowna rola - Will Smith
A oto zwiastu tego filmu bo widze ze na www.filmweb.pl nie ma ani slowa o tym filmie.
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/hancock/large.html
Zreszta sami...
Może ktoś wie za co serialowy Ryan Wolfe z csi zostanie wyrzucony z pracy w pewnym odcinku i w którym odcinku powraca?! Szukam też strony z opisem wszystkich odcinków csi miami.! będe wdzięczna za pomoc;p;p
Piszcie tutaj filmy jakie dotychczas w życiu oglądaliście. Komedie, dramaty itp. wszystko jest tutaj mile widziane.
Piszcie o najlepszych komediach jakie widzieliście. Moje propozycje to
1.Poranek Kojota
2.Chłopaki nie placza
3.Bad Boys (obie części)
4.Kariera Nikosia Dyzmy
5.Kiler (obie części)
6.Zróbmy sobie wnuka
7.Super zioło
8.Wieczny student
9.Mrówki w gaciach
jak w temacie szukam tytulu filmu chodzi o film katastroficzny oparty na autentycznych wydarzeniach .W filmie opisana jest katastrofa pociagu osobowego a mianowicie lokomotywa wykoleja sie i uderza w przesla wiaduktu pod ktorym przejezdza w chwile po tym wiadukt wali sie na jeden z wagonow przygniatajac go.W filmie...