Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów, których głównym wątkiem jest miłość ochroniarza do swojej podopiecznej, tak i w komediach romantycznych jak i w innych rodzajach filmów. Jeśli ktoś zna jakieś bardzo proszę o podanie tytułu i krótkiego przybliżenia treści fabuły. Będę wdzięczna :)
Z góry dziękuję!

Hej mam do was sprawe Filmożercy :) Piszę prace maturalna nt. : Adaptacje Filmowe - porównaj adaptacje z pierwowzorem... Pomóżcie mi w wyborze czterech książek i ich adaptacji. To bardzo ważne. Z góry dziękuje pozdrawiam serdecznie :)))

Kto pamięta tytuł filmu biograficznego o Madonnie?

Jakie jest wasze marzenie filmowe? Jak wyglądałby wasz wymarzony film - chodzi mi przede wszystkim o fabułę i obsadę.

Film moich marzeń? II wojna światowa, a w rolach głównych: Jan Peszek, Stellan Skarskard (jako pilot, nie wiem, skąd mi się do wzięło:)), Edward Norton, Sean Bean i Sean Penn oraz Naomi Watts, w roli...

więcej

Witam. Szukam tego filmu. Naprawde dobry film, bardzo mi się wtedy podobał. Więc - Film zaczyna się gdzieś w Europie, ( Hiszpania, Anglia albo francja ). Czasy piratów, żaglowców, traperów na dzikim zachodzie a w europie muszkietów i szpad. W tym filmie jest to wszystko.

Rodzenstwo, dziewczynka i chłopak, wpadają w...

więcej

Tarapaty niani i od razu miłość? Czy to nie jest za bardzo skomplikowane? Ten film dużo kosztował tyle co musieli w niego wpakować kasy... Ale czy od razu to musi być komedia, dramat czy romans? Piszcie na tan temat dużo.

Przez pierwszą połowę tak poruszający i "niejako" okrutny,że zaczełam mieć za złe,że nas na to zabrali(nauczyciele).Uważam,że nie powinno sie zabierać na taki film wszystkich począwszy od pierwszej klasy gimnazjum do czwartej liceum bez żadnego przygotowania.
Zastanawiałam sie też czy właściwym jest twierdzenie,że o...

więcej

Mam prośbę. Moglibyście podać tytuły filmów o narkomanach. Chodzi mi głównie o wąchanie kleju. Z góry dzięki.

Kiedyś na Polsacie leciał pewien serial amerykański dla młodzieży, bardzo bym chciała znać jego tytuł. Opowiada on o przygodach pewnej nastolatki. Mieszka tylko z matka i pewnego dnia dowiaduje sie ze jej ojcem jest kosmita. Dostaje od matki szklaną piramidę przez którą komunikuje sie z ojcem. Z tego co pamiętam to...

użytkownik usunięty

Nie mam pojecia jak się nazywał ten film oglądałem go ze 2 lata temu i teraz tytuł mi jest potrzebny którego nie pamiętam to tak film był coś ala szybcy i wściekli było tak były dwa gangi gang pierwszy harllejowców a drugi to nie pamiętam i jeszcze grupka kolesi na ścigaczach/koleś z tych harllejowców udusił łańcuchem...

więcej