Sprzedam filmy na dvd przywiezione z USA i Europy Zachodniej.Mam ich bardzo bogatą kolekcję.Moge sprzedać wszystko hurtem. w całości lub pojedynczo w detalu.Tel.0501929021 Email:Krzynniek@poczta.fm
Lata temu oglądałem piękny film o miłości. On był w zakładzie poprawczym i uczestniczył w czymś w rodzaju biegu na orientację. Podczas biegu w lesie zobaczył dziewczynę która leżąc w wodzie w kwiatach robiła sobie zdjęcie.
Potem spotkali się na potańcówce w żeńskiej szkole do której chodziła ta dziewczyna. Miłość od...
Niedrogo Sprzedam hurtem duże ilości książek używanych z róznych lat . Na życzenie wystawiam fakture VAT .Zapraszam klientów z całego kraju i zagranicy.Tel.0501929021. Email: ksiegarz@interia.eu
witam wszystkich,
kiedys bedąc dzieckiem( lata 70-te oglądałem w telewizji dziwny film.,
pewien facet wchodzi do budki telefonicznej w pewnej chwili stwierdza,ze drzwi do budki zatrzasneły sie.,próbuje je bezskutecznie otworzyć.,po pewnym czasie budke wraz z nim zabiera samochod cieżarowy a on wciąż bezskutecznie...
Hej!!!Mam do Was pytanko. Czy znacie może tytuły wszystkich piosenek z ,,Gorzkiej zemsty"/,,Pasion de Gavilanes"?Jak tak to podajcie mi ich tytuły. Z góry Wam DZIĘKUJĘ!!!Pozdrawiam Pa
Co myślicie na temat ekranizacji książek A. Szklarskiego a w szczególności serii o Tomku, zastanawiam się, czemu producenci i reżyserzy ciągle zajmują się produkcją samych debilnych fantasy z pod znaku: wiedźmina, Władcy pierścieni czy Harego Pottra, a nikt się nie zajmie produkcją normalnych filmów. Zawsze lubiłem...
prawdopodobnie jest to komedia romantyczna. Opowiada on o chłopaku który się założył z kolegą, że może zmienić brzydką dziewczynę w piękność. później miał być chyba bal który ona miała wygrać.
Z góry dzięki.
Jaki filmy moglibyście mi polecić? Spodobał mi się bardzo Prestiż, Wyspa i Gwiezdny pył. Oglądalem też Piękny umysł, iluzjonistę i słaby punkt. Najlepiej jakby byl podobny do tych pierwszych. Musi być refleksyjny.
Jaki jest Waszym zdaniem najbardziej udany remake? Podawajcie swoje propozycje.Również tych najbardziej nieudanych.(z pewnością będzie ich wiele więcej niż tych pierwszych).
Mi bardzo podobał się "King Kong" w reż. Petera Jacksona, "Planeta małp" Burtona i "Infiltracja". A najgorsza klapa, która przychodzi mi na myśl...
Każdego dnia będę pisał krótkie przemyślenie o filmie który obejrzałem:D (wiem, że mi odwala, ale co począć:D). Dziś opinia o dwóch filmach (jako bonus). Włączajcie się do dyskusji (wszystkie opinie o głupocie tego przedsięwzięcia potraktuję z radością, gdyż wiem że to idiotyzm:D).
Tron we krwi stworzony przez Akirę...