Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja toczy sie w nocy, głowny bochater ma strasznego pecha, a na końcu filmu goni go prawie całe miasto... glupio to brzmi ale ogladalem taki film... a Tommy Lee Jones gra w nim barmana :D moze ktos cos skojarzy

Witam.
Poszukuję tytuł filmu, który oglądałem będąc jeszcze młodym szczurkiem :) Kompletnie zapomniałem jak się nazywał, a chętnie bym sobie go odświeżył po latach ;)
Z tego co jeszcze sobie przypominam to: jest grupka szkolnych kolegów, jeden z nich wynajduje jakąś kulę wewnątrz której lecą w kosmos, w kosmosie...

więcej

ogladalam kiedys film o legii cudzoziemskiej, komedie, gral tam taki aktor o blond kreconych wlosach z uciekajacym jednym okiem - byc moze komik. Mysle ze to byl francuski film ale juz nie pamietam. czy moze wie o jaki film mi chodzi? Ten sam aktor gral w jakies komedii o Frankenstainie - tytul tego filmu tez...

Podzielcie sie jakimis ulubionymi filmami, ktore sa interpretowane przez odbiorcow na przerozne sposoby (kazdy odbiorca ma swoja indywidualna wersje co do wydarzen/wydzwieku/sensu)... Ja moze podam te najbardziej oczywiste reszte pozostawiam dla Was...

1. Donnie Darko - dla mnie to nic innego jak podroze w czasie i...

więcej

Witam. kilka razy widziałem już na tym forum głosowanie na filmy czy to horrory czy seriale ale nie wiem czy podjoł się ktoś rankingu filmu wszechczasów bez względu na gadunek?!? u schyłku roku proponuję rozpoczać taki sondaż a zakończyć go w nowy rok!
po sylwestrze postaram się zebrać glosy i ustalić listę TOP 10...

więcej

Dawno temu oglądałam film o androidzie Ullises tzn taki był polski tytuł przez kogoś przetłumaczony.
Film opowiadał historię pewnego naukowca ,który stworzył robota na swoją podobiznę , który miał wylecieć w kosmos w celu badania galaktyki.Niestety albo stety:) owy android zakochał się w ziemskiej kobiecie.Na koniec...

więcej

witam ogladalem kiedys film ktory opowiadal o znalezieniu kamery cyfrowej sprzed 2000tys lat z nagraniem grobu jezusa. czy ktos moglby podac mi jego tytul.

Stary film - fantastyka. maly chłopiec idzie do lasu, tam zostaje porwany. Budzi sie w lesie po chyba 15 latach nic nie pamieta, ale dalej jest taki sam jak przed porwaniem.
Trafia do szpitala. Jest gdzieś obok statek kosmiczny do ktorego nie moga sie dostać. Jak sie młody tam dostaje statek wpuscza go do srodka przez...

więcej

..CIERPIE PONIEWAZ W TYM ROKU NAPRAWDE NIC CIEKAWEGO NIE UDAłO MI SIę ZOBACZYć PROSZE O JAKIES CIEKAWE PROPOZYCJE

zna ktos moze jakies suuuuuuuper komedie rozmantyczne??
typu:"holiday"
jesli tak to bede wdzieczna........