moje to:
1) "Telefon" oraz "Siedem"
2) "Zło" i "Forres Gump"
3) "Bruce Wszechmogący" na równo z "Książę w Nowym Jorku"
Szukam tytulu filmu ktory bardzo chcialam obejrzec raz jeszcze a widzialam go z 10 lat temu w TVP. Nie pamietam fabuly ale moze ktos skojarzy charakterystyczny kawalek gdzie grupa kobiet otaczajaca kregiem malenkie dziecko wymawia nad powtarzajac w kolko tylko te slowa /fonetycznie/: "cziko, cziko, cziko, bej". Wiem ze...
więcejProszę, podajcie jakieś tytuły (linki) filmów i Bożym Narodzeniu, które najbardziej się wam podobały. Który mniały ten ''klimat'' Świąteczny, Bożo Narodzeniowy. Mogą to być filmy fantastyczne ale także przygodowe, familijne itp. Z góry dziękuję.
Nie wiem który film kupić.. Doradźcie, co lepsze, Śniadanie u Tiffaniego, czy Tramwaj zwany pożądaniem?
Jestem fanem filmów sensacyjnych oraz akcji i poszukuje dobrych filmów
hmm... a więc jakie filmy akcji proponujecie lub jakie widzieliście już i chcecie się niemi podzielić.
Ja wam daje kilka propozycji....
1. Ong Bak
2. Obrońca / The Protector
3. Yamakasi 2: Synowie wiatru
4. X-Men wszystkie części
To są moje...
Czy mógł by mi ktoś podać tytuły filów w których akcja toczy sie w stanach zjednoczonych na uczelniach i w liceach gdzie bohaterami są uczniowie. Lubie filmy tego typu a niestety wszystkie które mam już mi sie przejadły..:( Proszę o pomoc :D
Potrzebuję kilka tytułow filmów niemieckich najlepiej komedii romantycznych, ale mogą byc filmy sensacyjne, obyczajowe, dramaty itp.Ale nie chciałabym żadnego o tematyce wojennej (no chyba ze bedzie naprawde wart obejrzenia). Chciałabym osłuchac się z językiem niemieckim, bo planuję go zdawac na maturze, a rozumienie z...
więcej
taki temat na czasie...wymieniamy filmy z wątkiem "homoseksualnym"
ja zaczne:
1) Filadelfia (1993) - (Hanks + Banderas)
Witam założyłem ten temat z powodu chęci obejrzenia filmu sf który dwukrotnie widziałem w dzieciństwie (urywkami). Jedyne co pamiętam z tego filmu to to że na początku filmu w basenie pewnej pani rozbija sie żółto czerwone ufo z którego wychodzi 2 lub 3 włochate kosmity. Kobieta nie wiedząc co robić zawołała...