Hej :)
Szukam filmów które dzieją się w amerykańskich szkołach no i oczywiscie sa fajne. Filmy tego typu ktore ogladalam to np. Wredne dziewczyny.
A i jeszcze jedno jesli ktos zna jakies filmy taneczne to bylabym wdzieczna.
Z góry dzięki :*
Czekam na odp
polski, gdzies z polowy lat osiemdziesiatych (lecial wtedy w telewizji). Matka Polka wyjezdza do Stanow, zeby
zapracowac na budowe domu dla syna jedynaka. Tam ciezko haruje. Poznaje jakiegos goscia, ktory chce sie z
nia ozenic. Po slubie okazuje sie, ze facet zneca sie nad nia (pamietam mgliscie jakas scene...
Oglądałam go dość dawno, jak byłam mniejsza i nie za bardzo pamiętam, o co w nim chodziło, ale wiem, że bardzo mi sie podobał. Jedyne co mogę sobie przypomnieć, to to, że był on o ptakach. I pod koniec chyba było coś takiego, że z jednego jajka się wykluło dwoje piskląt, czy jakoś tak. I chyba jakiś puchacz tam był,...
więcejHej ;) Czy moglibyście polecić mi jakieś komedie romantyczne? Mam na myśli filmy z elementami komedii i dawką romantyzmu, a nie te stereotypowe amerykańskie filmy dla nastolatek, emanujące seksem i wulgarnością. Lepiej późno niż później, The Holiday, Dwa tygodnie na miłość, Masz wiadomość... te klimaty... Z góry dzięki...
więcejMam pytanie, do kogoś, kto takie wydanie ma, lub widział rozpakowane, ---> Czy to warto kupić? Czy ta płyta CD jest to jest oryginalny soundtrack z filmu, który jest też w sprzedarzy osobno, a jeśli nie, to co w takim razie jest na tej płycie, ile jest na nim piosenek, jak to wszystko wygląda? Jeśli ktoś zna odpowiedzi...
więcej... niestety mam tylko taki krótki opis: sklep z zabawkami, genialny ich wytwórca, niespełniona pianistka, księgowy no i kolekcjoner kapeluszy. Z gory dzieki
Kiedyś widziałem pewną bajkę o szczurach, a teraz mi zależy, aby coś więcej o niej się dowiedzieć, niestety nie pamiętam nawet tytułu. Liczę na waszą pomoc w odnalezieniu jej :D
TYTUŁ:
Zdaje się, że pojęciowo krążył wokół czegoś na wzór "Zamknięta Izba".
FABUŁA POSZUKIWANEJ:
Wszystko obracało się wokół tego,...
Hej wszystkim. Od jakiegoś czasu szukam filmu pt. " URWANY FILM". Niedawno nadawano go w TVP1 (CHYBA). Jesli ktos ma jakis namiar na ten film to niech napisze o tym na forum. Z góry dziekiuje!
A wiec tak :) oglądałam ostatnio film "Maria Antonina" i strasznie mi się podobał :) zna ktoś może jakieś filmy podobne do tego?? Najlepiej o jakiej młodej dziewczynie :) z góry dziękuje :* pozdrawiam :D:D
Mam pytanie... Czy ktos wie jak sie nazywa film niemiecki w ktorym byla mowa o tym ze jakas babka miala wypadek, lezala pod ciezarowka i chlopak jej pomogl oddychac... a potem ona go szukala i chciala mu podziekowac za ocalenie zycia a on jej chyba nie pamietal, a ona ciagle go nachodzila.
Wiem ze za bardzo nie...